Serena Williams: ”Olympia e o mini-me”

serena williams olympia

Serena Williams (39 de ani) și fiica ei în vârstă de 3 ani, Olympia, au pozat împreună pentru o campanie a brandului Stuart Weitzman, alături de care tenismena a lansat mai multe colecții de încălțăminte.

Alexis Olympia Ohanian, la doar trei ani, este o adevărata vedetă în devenire și pozează ca un adevărat model alături de mama ei, campioana de tenis Serena Williams, în cea mai nouă campanie a brandului de încălțăminte Stuart Weitzman – Footstep to Follow, în care cele două apar în costumații identice, printre care salopete mulate negre și compleuri albe.

serena williams olympia

”Cu siguranță aș spune că Olympia este o ”mini-me”, este o mini-Serena”, a spus mama ei într-un video de prezentare al colecției.

serena williams olympia

Aceasta este prima campanie publicitară mamă-fiică. ”Nu știu dacă îmi doresc ca Olympia să-mi calce pe urme, aș vrea să faca ceea ce își dorește și ceea ce e cel mai bine pentru ea”, a mai spus Serena Williams, care a avut recent o cădere nervoasă la Australian Open, după ce a fost eliminată în semifinale de Naomi Osaka.

Serena Williams e căsătorită cu fondatorul Reddit, Alexis Ohanian, alături de care locuiește în Florida.

Foto: Lewis Mirrett/ Stuart Weitzman

Categorii Lifestyle