Cum arată casa din Florida a Serenei Williams

casa serena williams florida

Serena Williams (39 de ani), una dintre cele mai titrate jucătoare de tenis ale tuturor timpurilor, a deschis ușa casei ei din Florida, în care locuiește cu soțul și cu fiica ei.

Serena Williams locuiește într-o vilă de pe malul oceanului, în Palm Beach Gardens, Florida. Sportiva a cumpărat casa în urmă cu cinci ani, imediat după ce începuse relația cu actualul ei soț, fondatorul Reddit, Alexis Ohanian. Până atunci, Serena locuise în aceeași zonă cu sora ei Venus, într-o casă cumpărată de cele două în 1998.

Serena Williams și-a prezentat reședința în paginile numărului de martie al publicației Architectural Digest și spune că a apelat la o firmă de design interior pentru a-și decora casa, deorece ea nu se pricepe decât la tenis.

casa serena williams florida

casa serena williams florida

Proprietatea în care locuiește familia Williams-Ohanian este construită în stil spaniol-mediteranean, iar cea care s-a ocupat de urmărirea procesului de renovare și decorare a fost Venus Williams. ”Trebuie să-ți știi locul. Eu mă pricep la tenis, mai puțin la design interior”, a spus Serena, care adaugă că a învățat din mers câte ceva despre decorul de interior, urmărind-o pe sora ei mai mare.

casa serena williams florida

casa serena williams florida

Stilul casei este unul luxos, dar nu rece, care invită la relaxare și la confort. Decoratorii au ținut cont de gusturile Serenei, care a vrut să integreze în casă stilul de hotel, după ce a trăit toată viata pe drumuri, între turnee – tenismena și-a dorit o casă decorată în stilul minimalist-chic, dar care să aibă și vibe-ul familial.

După ce s-a mutat împreună cu partenerul ei de la acea vreme, actualul soț, Alexis Ohanian, și după ce s-a născut fiica lor, Olympia (3 ani), cuplul a decorat împreună camera copilului. Serena și Alexis spun că aceasta e cea mai extravagantă cameră a casei, cu un pat în formă de castel cu tobogan și cu un candelabru creat de artistul Josh Fradis.

Casa mai dispune de sală de sport și de saună, de dressinguri spațioase, pivniță pentru vinuri, o cameră dedicată trofeelor de tenis și piscină infinity.

casa serena williams florida

În ultimul timp, Serena spune că a petrecut mai mult timp în bucătărie și adaugă că a creat acest spațiu după ce s-a consultat cu bucătarul ei personal, astfel că bucătăria e dotată cu electrocasnice și gadget-uri de ultimă generație.

Spatiul preferat din casă al celebrei proprietare este o galerie de artă, pe care a conceput-o împreună cu sora ei, Venus, o mare admiratoare a artei moderne. Aici se regăsesc piese rare precum un pian vintage Wurlitzer, un fotoliu Kaws x Campana și lucrări semnate de artiști precum Radcliffe Bailey, David Kracov și mulți alții.

De asemenea, Serena a amenajat în vila ei din Palm Beach Gardens și o cameră pentru karaoke, activitatea favorită a familiei Wiliams-Ohanian.

casa serena williams florida

Suprinzător (sau nu), reședința nu este prevăzută cu un teren de tenis. Serena a vrut astfel să separe munca de timpul petrecut cu familia. ”Ador să-mi petrec timpul acasă și, cu meseria mea, nu prea ai timp de relaxare, așa că lipsa terenului de tenis îmi prinde bine, îmi place să nu am nimic de făcut”, spune campioana de tenis.

Foto: Architectural Digest

Categorii Lifestyle