Matthew Perry, Chandler din ”Friends”, își vinde ”casa din nori” pentru 27 de milioane de dolari

matthew perry casa din nori

Matthew Perry, cunoscut mai ales datorită rolului Chandler din serialul Friends, își vinde ”apartamentul din nori” din Los Angeles cu 27 de milioane de dolari, cu opt milioane de dolari mai putin față de suma pretinsă inițial. 

Semnele scăderii pieții imobiliare pentru proprietățile de lux sunt resimțite pe deplin de vedete, printre care cel mai acut de Matthew Perry, Chandler din serialul Friends, care a fost nevoit să scadă prețul de vânzare al apartamentului său din Los Angeles cu opt milioane de dolari. Astfel, Perry a redus suma pretinsă, de la 35 de milioane de dolari la 27 pentru apartamentul de lux pe care îl deține în Century City – Los Angeles. Inițial, proprietatea a fost scoasă pe piață anul trecut și a fost la acea vreme cel mai scump apartament disponibil. Totuși, se pare că suma a fost mult prea mare pentru puterea pieții și, astfel, a fost redusă cu opt milioane. Apartamentul lui Matthew Perry are amenajării de lux, alese de proprietar însuși, care l-a achiziționat în 2017 contra sumei de 20 de milioane de dolari.

matthew perry casa din nori

matthew perry casa din nori

matthew perry casa din nori

matthew perry casa din nori

Proprietatea este denumită ”casa din nori”, datorită înălțimii la care este amplasată, și are patru dormitoare, opt băi și patru terase cu panoramă impresionantă asupra Los Angelesului și către ocean. Spațiul beneficiază de decorațiuni interioare făcute pe comandă și prevede un living imens, cu zone de relaxare, șeminee, iar restul apartamentului este compartimentat atent, cu băi duble și dressingui spațioase, cu zonă de jocuri – masă de biliard, cinema și chiar și o cameră rezervată eroului preferat al personajului Chandler Bing din Friends – Batman.

matthew perry casa din nori

Două dintre dormitoare au o panoramă de 360 de grade asupra metropolei, iar bucătăria este dotată și cu o zonă de bar care poate acomoda cinci persoane, iar locuința este concepută pentru a putea găzdui numeroși invitați (la petrecerile post-pandemice).

Clădirea în care se află apartamentul a fost construită în 2010 și este preferata celebrităților, cu acces păzit și recepție non-stop. Se pare că Matthew Perry a decis să-și vândă apartamentul luxos din cauză că acum locuiește mai mult la reședințele sale din Malibu și din New York, iar faptul că a fost nevoit să reducă prețul de vânzare cu opt milioane de dolari nu constituie o pierdere financiară pentru el, deoarece actorul a strâns o avere considerabilă până acum din filme, iar pentru continuarea seriei Friends, ale cărei filmări sunt programate să înceapă în curând, acesta va primi aproximativ 2,5 milioane de dolari.

Foto: Hepta, MLS

Categorii Lifestyle