Cum arată casa din New York în care locuiesc Catherine Zeta-Jones și Michael Douglas

catherine zeta jones michael douglas casa new york

Catherine Zeta-Jones și Michael Douglas s-au mutat în toamna anului trecut în noua lor casă din New York, un conac în stil Georgian construit în 1895.

Casa în care locuiesc acum Catherine Zeta-Jones (50 de ani și Michael Douglas (75 de ani) a costat 4,5 milioane de dolari, o nimica toată în comparație cu fosta locuință tot din aceeași regiune, pe care cuplul a vândut-o pentru 20 de milioane de dolari, înainte să se mute în actuala casă. Cei doi și-au dorit o locuință mai mică, mai ușor de întreținut, potrivită pentru ei și pentru cei doi copii ai lor, Dylan (19 ani) și Carys (17 ani). Casa din Irvington, New York, regiunea Westchester, e locul în care cuplul de celebrități își petrece pandemia.

catherine zeta jones michael douglas casa new york

Catherine Zeta-Jones și Michael Douglas mai dețin un apartament în New York City, cu vedere către Central Park, în Manhattan Upper East Side, situat la doar 40 de kilometri de reședinta lor actuală.

Actrița de origine galeză este pasionată de amenajările interioare și de designul de interior și chiar si-a lansat o linie articole de casă – de la lenjerie de pat, la articole de decor, perne, haine de casă etc. În plus, aceasta nu se ferește să publice imagini din casă pentru a împărtăși cu fanii ei felul în care și-a aranjat locuința.

catherine zeta jones michael douglas casa new york

catherine zeta jones michael douglas casa new york

Proprietatea pe care e amplasată casa măsoară aproximativ cinci hectare, iar casa are o suprafață de 1000 de metri pătrați, cu opt dormitoare , cu piscină interioară, sala de sport si bucătărie de vară. Conacul e situat într-o zonă împădurită și are vedere către râul Hudson.

Cuplul ocupă cel mai mare dintre cele opt dormitoare, care dispune și de un salon și de un dressing. De asemenea, casa mai are o sufragerie cu șemineu, o bibliotecă imensă și o terasă cu pardoseala din piatră, cu panoramă către apă.

Construit în anul 1895, conacul în stil Georgian al cuplului Jones-Douglas are două piscine interioare, una exterioară, sală de sport, saună, teren de tenis, o casă de oaspeți cu două apartamente și facilități ecvestre.

În prezent, Catherine Zeta-Jones și Michael Douglas au intrat în frenezia imobiliară și caută un cumpărător cu dare de mână pentru casa lor din Mallorca, Insulele Baleare, pe care vor s-o vândă cu 31,9 milioane de dolari.

Foto: Hepta, Instagram

Categorii Lifestyle