Cum arată noua achiziție imobiliară a lui Jennifer Lopez

jennifer lopez achizitie imobiliara encino

Jennifer Lopez a mai adăugat o proprietate la fondul ei imobiliar, care mai include vile în Bel Air, Malibu și în Miami, un apartament pent-house în Manhattan și o casă de vacanță în Hamptons. Noua achiziție se află în zona Encino din Los Angeles. 

Jennifer Lopez (50 de ani) tocmai a cumpărat o proprietate ”modestă” în valoare de doar 1,4 milioane de dolari, situată în zona Encino din Los Angeles. Casa are aproximativ 200 de metri pătrați și dispune de trei dormitoare și de trei băi.

jennifer lopez achizitie imobiliara encino

jennifer lopez achizitie imobiliara encino

jennifer lopez achizitie imobiliara encino

Se pare că proprietatea fost cumpărată de Jennifer Lopez pentru unul dintre membrii familiei, deoarece ea deține mai multe locuințe impresionante în Miami, New York și Los Angeles, mult mai luxoase și mai somptuoase decât căsuța din suburbia Los Angelesului. Totuși, casa are farmecul ei și este decorată cu mult bun gust la interior, în nuanțe de roz și bej. Clădirea a fost construită în 1948 și este proaspăt renovată.

jennifer lopez achizitie imobiliara encino

jennifer lopez achizitie imobiliara encino

jennifer lopez achizitie imobiliara encino

Spațiul este împărțit în mod armonios, cu living și dining care se întrepătrund, are podele de lemn și tavane înalte. În plus, doi dintre pereții din dining sunt din sticlă, ceea ce lasă lumina naturală să inunde casa.

Din living sunt, de asemenea, ferestre largi care dau spre curtea din față. Accesul în bucătărie se face din dining, iar mobilierul este din lemn vopsit în gri, cu blaturi de marmură, cu o insulă spațioasă în mijloc și cu electrocasnice din inox. Fereastra de la bucătărie dă spre curtea din față și spre o terasă, la care se mai face accesul și prin niște uși franțuzești.

Dormitoarele sunt dotate cu dressinguri spațioase și două dintre acestea împart o baie mare, cu chiuvetă dublă, dus și cadă. Dormitorul matrimonial are propriul său dressing separat și propria lui baie, cu duș și cadă. Din dormitorul principal se face accesul către o terasă. Proprietatea este dotată și cu garaj și cu o clădire administrativă, iar curtea se întinde pe cinci hectare. Jennifer Lopez mai deține o vilă somptuoasă în Bel Air în valoare de 28 de milioane de dolari, un apartament de 20 de milioane de dolari în Manhattan, o proprietate în Hamptons și încă o casă pe plajă, în Malibu.

Potrivit estimărilor presei americane, averea lui Jennifer Lopez se ridica undeva la 400 de milioane de dolari, iar cea a lui Alex Rodriguez, logodnicul ei cu care trebuia să se căsătorească în această vară, depășește 300 de milioane de dolari.

Foto: Hepta, Keller Williams Beverly Hills

Categorii Lifestyle