Cum și-a amenajat Rihanna casa de vacanță din Hamptons

Se pare că Rihanna a cheltuit 18,5 milioane de dolari pentru această proprietate situată în Hamptons, lângă New York. Iată cum arată casa de vacanță a celei mai bogate artiste din industria muzicală.

Proprietatea are acces privat la plajă și se întinde pe aproape 400 de metri pătrați. Arhitectura casei este una modernă, iar amenajarea ei, în stil minimalist. Există patru dormitoare, patru băi și o grădină cu piscină.

În plus, există o cameră de zi mare, o bucătărie personalizată și o aripă media/distractivă. Dormitorul principal este destul de generos, dotat cu o baie de inspirație spa și propriul living.

Casa de vacanța a artistei care urmează să-și petreacă aici verile are dotări de ultimă generație. În exteriorul casei putem vedea o piscină generoasă și propria bucată de plajă la ocean.

Rihanna (33 de ani) a fost desemnată în 2019 de revista Forbes cea mai bogată cântăreaţă din lume, artista reuşind să strângă o avere impresionantă, chiar dacă nu a mai lansat un album de trei ani.

Averea cântăreţei este estimată la 600 de milioane de dolari, și le depăşeşte în acest clasament pe Madonna (570 de milioane de dolari), pe Céline Dion (450 de milioane de dolari) şi pe Beyoncé (400 de milioane de dolari).

FOTO: Hepta

Categorii Lifestyle