victoria beckham intretinere

Victoria Beckham (47 de ani) este recunoscută pentru stilul de viață sănătos pe care îl derulează zi de zi. Fostă cântăreață și actual designer, mamă a patru copii, Victoria nu face rabat de la programul ei de întreținere, care constă din două sesiuni de sport pe zi și o dietă nutritivă.

Vedeta încorporează în rutina sa și un ingredient ”secret”, astfel că, dacă programul ei intens de alimentație și de sport pare prea complicat de urmat, atunci poate acest amănunt ieftin și deloc greu de integrat va atrage atenția- este vorba despre oțetul de mere, din care vedeta consumă câte două lingurițe în fiecare dimineață, urmate de apă fiartă și răcită în care a stors lămâi.

”Primul lucru pe care îl fac dimineața e să înghit două lingurițe de oțet de mere, urmate de apă caldă cu lămâie”, spune Victoria Beckham.

otet de mere

În programul de dimineață al Victoriei Beckham un rol important e jucat de fiica ei, Harper, cea care îi pregătește de obicei micul dejun. Acesta constă din semințe de chia cu lapte de migdale și zmeură proaspătă. Apoi, Victoria Beckham bea câteva cafele preparate la aparatul performant al familiei și își începe antrenamentele acasă, înainte ca fiica ei să înceapă cursurile.

Oțetul de mere este recunoscut pentru efectele pe care le are asupra pierderii în greutate și asupra nivelului de zahăr din sânge. Printre vedetele care mai apelează la acest ingredient pentru a se menține într-o formă bună, alături de alte metode sănătoase, se mai numără Kim Kardashian, Hilary Duff sau Katy Perry.

Din programul zilnic de exercitții fizice al Victoriei Beckham fac parte sesiunile de alergare pe bandă timp de o oră și cele de stretching și de tonifiere, executate alături de antrenorul personal. Soția lui David Beckham s-a și confesat la un moment dat unei publicații despre nesiguranțele personale și a spus că i-a trebuit mult timp până să ajungă să se accepte cu bune și cu rele.

”Credeți că mă consider frumoasă? Nu, în niciun caz, dar încerc să fiu cea mai bună versiune de-ale mele. Sunt conștientă de defectele mele și încerc să le accept cu zâmbetul pe buze. Sunt ceea ce sunt și nu voi încerca să schimb asta. Mi-a luat mult timp să-mi dau seama că, totuși, sunt în regulă. În tinerețe, mă frământam din cauza tuturor prostiilor, dar acum am ajuns să mă simt bine cu mine”, a subliniat Victoria Beckham.

Foto: Hepta, Instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts