Monica Cismaru ∙ December 30, 2021 ∙ 3 min read

victoria beckham intretinere

Victoria Beckham (47 de ani) este recunoscută pentru stilul de viață sănătos pe care îl derulează zi de zi. Fostă cântăreață și actual designer, mamă a patru copii, Victoria nu face rabat de la programul ei de întreținere, care constă din două sesiuni de sport pe zi și o dietă nutritivă.

Vedeta încorporează în rutina sa și un ingredient ”secret”, astfel că, dacă programul ei intens de alimentație și de sport pare prea complicat de urmat, atunci poate acest amănunt ieftin și deloc greu de integrat va atrage atenția- este vorba despre oțetul de mere, din care vedeta consumă câte două lingurițe în fiecare dimineață, urmate de apă fiartă și răcită în care a stors lămâi.

”Primul lucru pe care îl fac dimineața e să înghit două lingurițe de oțet de mere, urmate de apă caldă cu lămâie”, spune Victoria Beckham.

otet de mere

În programul de dimineață al Victoriei Beckham un rol important e jucat de fiica ei, Harper, cea care îi pregătește de obicei micul dejun. Acesta constă din semințe de chia cu lapte de migdale și zmeură proaspătă. Apoi, Victoria Beckham bea câteva cafele preparate la aparatul performant al familiei și își începe antrenamentele acasă, înainte ca fiica ei să înceapă cursurile.

Oțetul de mere este recunoscut pentru efectele pe care le are asupra pierderii în greutate și asupra nivelului de zahăr din sânge. Printre vedetele care mai apelează la acest ingredient pentru a se menține într-o formă bună, alături de alte metode sănătoase, se mai numără Kim Kardashian, Hilary Duff sau Katy Perry.

Din programul zilnic de exercitții fizice al Victoriei Beckham fac parte sesiunile de alergare pe bandă timp de o oră și cele de stretching și de tonifiere, executate alături de antrenorul personal. Soția lui David Beckham s-a și confesat la un moment dat unei publicații despre nesiguranțele personale și a spus că i-a trebuit mult timp până să ajungă să se accepte cu bune și cu rele.

”Credeți că mă consider frumoasă? Nu, în niciun caz, dar încerc să fiu cea mai bună versiune de-ale mele. Sunt conștientă de defectele mele și încerc să le accept cu zâmbetul pe buze. Sunt ceea ce sunt și nu voi încerca să schimb asta. Mi-a luat mult timp să-mi dau seama că, totuși, sunt în regulă. În tinerețe, mă frământam din cauza tuturor prostiilor, dar acum am ajuns să mă simt bine cu mine”, a subliniat Victoria Beckham.

Foto: Hepta, Instagram

Related Posts

Actrița Anne Heche a fost declarată decedată în mod oficial

Actrița Anne Heche, în vârstă de 53 de ani, se află în moarte cerebrală și, conform legilor din…

Frigărui picante la grătar. Recomandarea lui Chef Adi Hădean

Adrian Hădean ne propune să încercăm frigărui picante, servite în lipie de casă, cu sos de usturoi și…

Bucharest International Dance Film Festival la a VIII-a ediție: 8 – 11 septembrie 2022

În perioada 8 – 11 septembrie, Bucharest International Dance Film Festival (BIDFF) revine pentru a VIII-a ediție cu…

Johnny Depp devine Ludovic al XV-lea în producția ”Jeanne du Barry”

Johnny Depp (59 de ani) începe să-și revină încet și sigur după scandalul divorțului de Aber Heard din…

Paul Negoescu (O lună în Thailanda, Două lozuri, Povestea unui pierde-vară) revine cu un nou film: Oameni de treabă/ Men of Deeds

Oameni de treabă/ Men of Deeds, al patrulea lungmetraj semnat de Paul Negoescu, are premiera mondială în cadrul…

Cu cine a înlocuit-o pe Shakira Gerard Piqué

La două luni de la despărțirea de Shakira (45 de ani), mama celor doi copii ai lor, fotbalistul…

Eva Longoria va interpreta rolul principal într-un nou serial

Eva Longoria revine într-un nou serial produs de Apple TV+, intitulat Land of Women, inspirat de romanul best-seller…

5 trucuri de care ar trebui să ținem seama pentru a fi în formă

Slăbește în mod sănătos, fără dietă, urmând câteva sfaturi recomandate de specialiștii din domeniu. Pe lângă mișcare în…

All White Party – A List Magazine, magie albă!

Revenim cu noi imagini de la cea de-a doua petrecere organizată de A List Magazine la Cluj-Napoca, în…

E scris în stele, zodia A List înseamnă distracție!

V-am mai spus și se poate observa și cu ochiul liber că ne place să ne distrăm alături…