victoria david beckham colectie primavara vara 2022

Cea mai recentă colecție de primavară/vară 22 lansată de Victoria Beckham, în cadrul London Fashion Week, a fost inspirată de însuși David Beckham. ”David întotdeauna se îmbracă frumos, mereu depune un efort față de felul în care arată. Când eram în vacanță prin Europa, avea un look compus și voiam chiar și eu să-i port hainele. Ne îmbrăcam din aceeași valiză”, a declarat Victoria Beckham pentru Vogue.

Cămășile oversized din noua colecție sunt inspirate chiar de lookul lui David – acestea sunt asortate cu pantaloni largi și cu o curea elegantă. Când le vezi, chiar vrei să adopți acest look”, adaugă Victoria Beckham.

victoria david beckham colectie primavara vara 2022

Influența masculină din hainele create de Victoria Bekham, fosta Posh Spice, nu e o noutate în procesul ei de creație, dar se pare că David Beckham și-a lăsat amprenta semnificativ asupra noii colecții de primăvară/vară 2022, intitulată Movements.

victoria david beckham colectie primavara vara 2022

M-am inspirat, de asemenea, din eleganța unei veri europene – costume de in, rochii vaporoase și apusuri memorabile; de felul în care o vacanță te poate face să te simți detașat de realitate, ca și cum ai fi în altă dimensiune, într-o atmosferă romantică. Silueta masculină este parte din ADN-ul nostru. Este un mix eclectic de bărbați bine îmbrăcați pe care i-am avut în minte când am conceput cea mai recentă colecție. Leonardo DiCaprio în haine de in, Ray Liotta, din Goodfellas- în vestă și cu o cămașă descheiată la piept și, bineînțeles, însuși domnul Beckham”, a adăugat Victoria.

victoria david beckham colectie primavara vara 2022

victoria david beckham colectie primavara vara 2022

Lansarea noii colecții VB a avut loc online și a fost aplaudată prima dată chiar de David Beckham, care a spus că e foarte mândru de soția lui, care a realizat încă o colecție extraordinară. Pe lângă mesajele de încurajare, fostul fotbalist a exemplificat și cu câteva piese preferate din colecție. 

 

Foto: Hepta, Victoria Beckham

Related Posts