Victoria Beckham are o colecție de 14 inele de logodnă

victoria beckham bijuterii

Victoria Beckham a adunat de-a lungul timpului o colecție impresionantă de bijuterii, iar cele mai prețioase piese sunt primite cadou de la soțul ei, David Beckham.

Victoria Beckham își asortează aproape fiecare ținută cu câte o bijuterie atent aleasă. Fashion-icon-ul a adunat nu mai puțin de 14 inele de logodnă, primite de-a lungul timpului de la soțul ei, iar colecția ei a ajuns să valoreze o mică avere. Victoria Beckham are mai multe inele cu diamante, smaralde, safire și rubine, a căror valoare se ridică la milioane de dolari.

victoria beckham bijuterii

Victoria Beckham a fost cerută în căsătorie cu un inel cu diamante galbene de trei carate, estimat la aproape 90 000 de dolari. La doi ani de la nunta cu David Beckham, inelul a fost înlocuit cu o verighetă de platină, cu diamante.

victoria beckham bijuterii

La aniversarea împlinirii a 30 de ani, David i-a făcut cadou Victoriei un inel cu diamante roz, cu tăietură ovală, iar piesa a fost estimată la vremea respectivă la peste un milion de dolari.

Cel mai mare upgrade în ceea ce privește bijuteriile a fost înregistrat în 2005, când Victoria adăugat o nouă piesă colecției, un inel cu un diamant imens în forma de pară, de 17 carate, estimat la peste 2,7 milioane de dolari.

victoria beckham bijuterii

În 2006, Victoria a primit un inel cu dimanat cu tăietură ”smarald”, montat într-un set de diamante galbene, cu aur galben. Victoria poartă de obicei această piesă cu două inele eternity.

victoria beckham bijuterii

În 2007, colecția Victoriei s-a îmbogățit cu un inel cu un smarald imens, flancat de diamante.

Al doilea inel cu dimant cu tăietura smarald este o creație Chopard și are 15 carate.

O altă piesă impresionanată este inelul cu rubin oval cu diamante.

victoria beckham bijuterii

O piesă ce amintește de bijuteria din Titanic. Victoria a apărut cu acest inel cu safir în 2010. În același an, o nouă piesă își face loc pe degetul Victoriei – un inel cu diamant roz în formă ovală, montată în aur galben.

victoria beckham bijuterii

În 2015, pe lângă toate celelalte pietre prețioase, Victoria Beckham a afișat un inel cu piatra lunii și platină, creat de Jacob&Co. Bijuteriă valorează 14 000 de dolari, iar despre piatra lunii se spune că are puteri vindecătoare.

În 2016, la Cannes, Victoria Beckham a purtat o nouă bijuterie impresionantă, un diamant în formă pătrată, montat în platină.

victoria beckham bijuterii

Cea mai recentă adiție la colecția de bijuterii este diamnatul galben cu tăietura pătrată, pe un inel de platină.

Foto: Hepta

Categorii Lifestyle