aniversare victoria beckham miami

Victoria Beckham și-a aniversat împlinirea a 47 de ani pe 17 aprilie printr-o petrecere grandioasă, în ciuda pandemiei, la care au luat parte o mulțime de vedete.

Aniversarea Victoriei Beckham a avut loc odată cu inaugurarea hotelului The Goodtime din Miami, la care au luat parte o mulțime de vedete de primă mână, printre care Pharell Williams, Kim Kardashian, Maluma, Bad Bunny, Sean Penn, Chris Rock, Vanessa Hudgens, Rick Ross, Anitta, Future etc. Bineînțeles că de la petrecere nu putea să lipsească soțul sărbătoritei, David Beckham, care e președintele echipei de fotbal Inter Miami, cu care tocmai a deschis sezonul fotbalistic american.

aniversare victoria beckham miami

Victoria Beckham a purtat pentru aniversarea ei o cămașă albă, pantaloni negri din latex și pantofi stiletto portocalii neon.

aniversare victoria beckham miami

The Goodtime Miami este noul punct de atracție exclusivist din Miami Beach și este deținut de Pharell Williams și de afaceristul David Grutman. Cu această ocazie, noi proprietari – Williams și Grutman, au fost recompensați de primarii din Miami și din Miami Beach cu cheile onorifice ale orașelor.

Invitații au avut parte de o petrecere de pomină, pe care au documentat-o pe rețelele de social media. 

Related Posts