Victoria Beckham: Dietă pentru sănătatea pielii

victoria beckham dieta

Unele dintre secretele de întreținere ale Victoriei Beckham includ consumul a patru avocado pe zi și renunțarea la produsele lactate.

Victoria Beckham se bucură, la 46 de ani, de un aspect tineresc și de o siluetă subțire. Vedeta și creatoarea de modă are o greutate constantă, pe care și-o menține de ani de zile și nu a făcut niciodată un secret din faptul că acordă o mare atenție alimentației și sportului pentru a fi mereu în cea mai bună formă.

Mamă a patru copii și soție de fost fotbalist, Victoria Beckham are o alimentație controlată, formată din mese sănătoase, fără fast-food și alte gustări cu zahăr și carbohidrați. Dacă cei patru copii ai ei, cu vârste cuprinse între 9 și 22 de ani, mănâncă de toate și își fac poftele de fast-food, Victoria nu se abate de la dieta compusă din alimente nutriționale, cu conținut scăzut de grăsimi nesănătoase, care îi asigură un aspect tineresc și un ten neted.

Recent, creatoarea de modă a publicat o fotografie cu prânzul ei, care constă din avocado, somon afumat și lămâie. Ea a declarat recent ca nu trece nicio zi fără să mănânce patru avocado și că a exclus din alimentație produsele lactate, precum laptele sau brânza.

victoria beckham dieta

Potritvit studiilor, avocado contribuie la menținerea sănătății tenului și împiedică apariția coșurilor, iar acizii grași omega-3 din somon ajută la menținerea elasticității pielii și a aspectului suplu, oferind și strălucire tenului.

Printre celelalte alimente agreate de Victoria Beckham pentru prânz se mai numără peștele proaspăt și creveții jumbo.

Pentru micul dejun, vedeta evită să bea cafea sau ceai, pe care le înlocuiește cu două lingurițe de oțet de mere, pe stomacul gol, iar acestea sunt urmate de un pahar de apă fierbinte, în care adaugă suc de lămâie.

Imediat după ce bea aceste mixuri, Victoria ia un mic dejun copios, format din smoothie-uri și cereale. Datorită pasiunii ei pentru smoothie-uri din ingrediente proaspete, sănătoase, Victoria a fost botezată de familie ”monstrul verde”, deoarece prepară de fiecare dată un suc de mere, kiwi, lămâie, spanac, broccoli și semințe de chia. Când nu bea acest smoothie, Victoria Beckham alege un mix de germeni de grâu, amestecat cu lapte de migdale organic, neîndulcit.

Foto: Hepta

Categorii Lifestyle