vedete antrenamente

Vedetele se mențin în formă cu diete stricte și cu sesiuni zilnice de exerciții fizice intense. Celebrități precum Victoria Beckham, Kourtney Kardashian sau Halle Berry împărtășesc din rutina lor de fitness pe conturile de social media și nu se abat nicio secundă de la programul regulat de sport. Pentru inspirație, iată ce fel de antrenamente fac vedetele pentru a-și păstra un aspect tonifiat.

Victoria Beckham

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham)

Victoria Beckham (46 de ani) e măritată cu unul dintre cei mai mari fotbaliști ai tuturor timpurilor, dar ea însăși este o fanatică a sportului și nu ratează nicio sesiune de antrenamente la sală pentru a-și menține silueta silfidă. Victoria Beckham este și imaginea unei linii de articole sportive create împreună cu Reebok și împărtășește adesea din rutina ei fe fitness. Victoria Beckham se trezește în fiecare dimineață la ora șase pentru prima sesiune de antrenamente și petrece aproximativ o oră în sala de sport. După o perioadă de pauză, mai strecoară o sesiune de sport înainte de a se apuca de celelalte activități ale zilei. ”Sunt foarte diciplinată, n-am încotro, e singura perioadă a zilei în care îmi pot dedica timpul doar mie însămi. Fac sport în fiecare a zi săptămânii”, spune Victoria, care o ia alături de ea in sala de antrenamente și pe fiica ei Harper, care face dans. Victoria Beckham se antrenează indiferent de locul în care se află, fie că e la reședința din Cotswolds sau la cea din Londra sau, mai nou, în Miami, unde s-a mutat recent pentru că soțul ei, David Beckham, se pregătește de un nou sezon fotbalistic alături de echipa lui, Inter Miami.

Kourtney Kardashian

aerial pilates

Cea mai mare dintre surorile Kardashian se menține în formă datorită exercițiilor de aerial Pilates și chiar a împărtășit cu fanii ei o sesiune din antrenamentele ei. Kourtney Kardashian (41 de ani) execută aerial Pilates alături de un antrenor personal și se vede că vedeta de reality-show își îa in serios antrenamentele, deoerece are o fluiditate de invidiat.

Halle Berry

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Halle Berry (@halleberry)

La 52 de ani, Halle Berry se bucură de silueta unei femei de 25 de ani și totul se datorează rutinei ei de fitness, care este una intensă, potrivită unui sportiv de performanță. Actrița a început să practice arte marțiale și box datorită unui rol în care a fost distribuită, dar și-a păstrat regimul de antrenamente și după ce filmările s-au încheiat. Halle Berry îmbină antrenamentele de box cu cele de yoga și de meditație și execută exercițiile asistată de antrenorul personal. ”Facem box, kickbox și Muay Thai”, spune antrenorul ei. Muay Thai este o formă de arte marțiale care folosește corpul ca pe o armă. ”Acest tip de sport se concentrează pe antrenarea totală a corpului, pe coordornare, echilibru, întărire, mobilitate, timp de reacție rapid și pe alte aspecte de înaltă intensitate”, adauga antrenorul lui Halle Berry, Albert Matheny.

Foto: Instagram

Related Posts