Clanul Kardashian-Jenner își continuă periplul în fața camerelor de filmat și după încheierea Keeping Up With The Kardashians

Keeping Up With The Kardashians

După ce au făcut publică încheierea reality-show-ului lor, Keeping Up With The Kardashians, difuzat de postul E! , care a însumat 20 de sezoane în 14 ani, membrele clanului Kardashian-Jenner au anunțat semnarea unui nou contract cu canalul de streaming Hulu, o subsidiară Disney.

Cele cinci surori Kardashian-Jenner, în frunte cu mama lor, Kris , au anunțat anul acesta că întrerup reality show-ul pe care l-au realizat timp de 14 ani pentru postul de televiziune E!, pe motiv că vor să-și trăiască viața și în afara camerelor de filmat, dar iată că vedetele s-au răzgândit și dau curs unei noi provocări, iar de la anul vor realiza noi producții pentru canalul de streaming Hulu.

Keeping Up With The Kardashians

Detaliile despre noul proiect al clanului Kardashian-Jenner nu au fost dezvăluite încă, dar acesta va fi disponibil spre sfârșitul anului 2021, la doar câteva luni de la difuzarea ultimului episod Keeping Up With The Kardashians, pe E!.

Cele cinci surori Kardashian-Jenner – Kim, Kourtney, Khloe, Kylie și Kendall , alături de mama lor, Kris, și-au construit un imperiu de miliarde de dolari datorită celebrității obținute prin reality-show-ul lor și au reușit să-si creeze o adevărată dinastie americană.

Foto: Hepta

Categorii Lifestyle