David și Victoria Beckham au bătut palma cu Netflix și primesc 18 milioane de euro pentru un reality- show

beckham netflix

David și Victoria Beckham au încheiat un contract cu Netflix pentru realizarea unui reality-show despre viața lor și vor primi un onorariu de 18 milioane de euro.

Reality-show-ul va urmări în permanență viața lui David Beckham și va surprinde si momente alături de familie- de Victoria și de patru copii si va insera și înregistrări din arhivă, de când David și-a început cariera de fotbalist și după ce a cunoscut-o pe Victoria. Reality-show-ul familiei Beckham va dezvălui publicului amănunte încă necunoscute și-i va prezenta pe cei doi într-o nouă lumină.

beckham netflix

Familia lui David a arhivat tot ce apărut în presă de-a lungul timpului în legătură cu fotbalistul, au documentat cariera fiului lor de când acesta era copil și au păstrat toate articolele din ziare, dosarele școlare și fotografiile făcute de-a lungul timpului. Vor fi difuzate înregistrări vechi, făcute cu ocazii speciale, iar o echipă va documenta viața lui David din prezent și îl va urma în jurul lumii, în diversele lui angajamante de business”, au relatat surse din apropierea familiei Beckham.

beckham netflix

Seria dedicată familiei Beckham va începe cu copilăria lui David, când acesta juca fobal în curtea casei alături de tatăl său, Ted, și va cuprinde interviuri și mărturii ale întregii familii a fotbalistului. În film vor apărea și foști colegi de echipă de-ai lui David de la Manchester United și de la Real Madrid – Ronaldo, Gary Neville, Cristiano Ronaldo sau Ryan Giggs. De asemenea, vor mai apărea și actorul și vedeta de televiziune James Corden, dar și agentul sportiv Dave Gardner, prietenul cel mai bun al lui David Beckham.

Seria dedicată lui David Beckham de pe Netflix va fi difuzată la începutul anului 2022 și este realizată de casa de producție Studio 99, care îi apartine lui David Beckham. Numele ales pentru afacere este legat de anul 1999, când David și Victoria Beckham s-au căsătorit.

Cei doi s-au cunoscut în 1997 la un meci de fotbal caritabil și s-au logodit un an mai târziu. În prezent, familia Beckham locuiește la reședința de țară din Cotswolds, de unde vedetele își documentează temeinic pe rețelele de social media traiul în pandemie.

Foto: Hepta

Categorii Lifestyle