Monica Cismaru ∙ February 1, 2022 ∙ 3 min read

and just like that the documentary

…And Just Like That se apropie de marele final, dar lucrurile nu se termină aici. Continuarea aventurilor celor trei new-yorkeze  – Carrie, Miranda și Charlotte este dezbătută într-un documentar ce se lansează după difuzarea ultimului episod al seriei de la HBO.

Documentarul aferent serialului …And Just Like That, intitulat, cum altfel, decât And Just Like That… The Documentary, va fi difuzat de HBO Max în data de 3 februarie, odată cu ultimul episod din producția care continuă povestea din Sex and the City.

Astfel că fanilor care le va fi greu să se despartă încă o dată de cele trei îndrăgite personaje, interpretate de Sarah Jessica Parker, de Cynthia Nixon și de Kristin Davis, HBO Max le face un cadou suplimentar prin documentarul  And Just Like That… The Documentary – care redă amănunte din culisele serialului. Sarah Jessica Parker figurează printre producătorii documentarului și poate fi văzută în trailerul producței pe platoruile de filmare, la 23 de ani de la difuzarea primului episod din Sex and The City. ”Chiar și după 23 de ani, încă sunt încântată. Îngrozită și încântată”, spune actrița.

De asemenea, documentarul pătrunde și în culisele stilului prezentat în serial- conceput de costumierii Molly Rogers și Danny Santiago , care au ocupat locul lăsat liber de legendara Patricia Field (care semnează acum costumele din Emily In Paris) și ne lasă să tragem cu ochiul și în birourile scenari;tilor, unde șeful este regizorul și scenaristul Michael Patrick King.

and just like that the documentary

În documentar apare și regretatul actor Willie Garson, interpretul lui Stanford Blatch, decedat anul trecut în septembrie, chiar în timpul filmărilor, din cauza cancerului pancreatic.

Rămâne totuși de văzut dacă …And Just Like That… The Documentary va face referire și la lipsa lui Kim Cattral din revival-ul Sex and the City. Actrița a refuzat să ia parte la continuarea serialului care a a consacrat-o, grație interpretării \de excepție a personajului Samantha. Se pare că aceasta avea neînțelegeri mari cu Sarah Jessica Parker, iar absența ei din serialul …And Just Like That este pusă pe seama mutării ei la Londra.

and just like that the documentary

Documentarul conține, de asemenea, și intreviuri cu personajele principale- Parker, Nixon și Davis, alături de noile figuri prezentate în sequel – Sara Ramírez, Mario Cantone, David Eigenberg, Evan Handler, Nicole Ari Parker, Karen Pittman și Sarita Choudhury.

Marele absent din documentarul aferent …And Just Like That este Chris Noth, interpretul lui Mr. Big, ”eliminat” încă din primul episod – lucru ce a șocat fanii la momentul difuzării. Imediat după lansarea serialului, actorul a fost acuzat de mai multe femei de agresiuni sexuale și a căzut imediat în dizgrație.

HBO Max se lansează în România pe 8 martie.

Foto: HBO

Related Posts

Eva Longoria va interpreta rolul principal într-un nou serial

Eva Longoria revine într-un nou serial produs de Apple TV+, intitulat Land of Women, inspirat de romanul best-seller…

5 trucuri de care ar trebui să ținem seama pentru a fi în formă

Slăbește în mod sănătos, fără dietă, urmând câteva sfaturi recomandate de specialiștii din domeniu. Pe lângă mișcare în…

All White Party – A List Magazine, magie albă!

Revenim cu noi imagini de la cea de-a doua petrecere organizată de A List Magazine la Cluj-Napoca, în…

E scris în stele, zodia A List înseamnă distracție!

V-am mai spus și se poate observa și cu ochiul liber că ne place să ne distrăm alături…

Naomi Osaka promovează noua colecție de genți Louis Vuitton

Casa de modă de lux prezintă o nouă colecție de genți Twist pentru această vară, având-o ca ambasador…

Concursul Miss Universe își schimbă regulile și devine mai permisiv

Pentru prima dată în istoria sa de 70 de ani, competiția Miss Universe își schimbă regulile și devine…

5 motive pentru care abia așteptăm să-l vedem pe Paolo Nutini la festivalul Fall in Love

Aflat la cea de-a doua ediție, festivalul Fall in Love îl aduce în premieră pe Paolo Nutini în…

Jane Fonda lansează o colecție de haine sport și își împărtășește filosofia de viață la 84 de ani

La 84 de ani, Jane Fonda nu dă semne că ar vrea să se retragă din lumina reflectoarelor…

Serena Williams se retrage din tenis. Ce planuri are campioana

După o carieră sportivă impresionantă de 25 de ani, Serena Williams, una dintre cele mai bune jucătoare de…

Tot ce trebuie să știi înainte să ajungi la Summer Well 2022

Mai sunt doar câteva zile până la Summer Well. La doar 30 de minute distanță de București, peste…