Monica Cismaru ∙ February 1, 2022 ∙ 3 min read

and just like that the documentary

…And Just Like That se apropie de marele final, dar lucrurile nu se termină aici. Continuarea aventurilor celor trei new-yorkeze  – Carrie, Miranda și Charlotte este dezbătută într-un documentar ce se lansează după difuzarea ultimului episod al seriei de la HBO.

Documentarul aferent serialului …And Just Like That, intitulat, cum altfel, decât And Just Like That… The Documentary, va fi difuzat de HBO Max în data de 3 februarie, odată cu ultimul episod din producția care continuă povestea din Sex and the City.

Astfel că fanilor care le va fi greu să se despartă încă o dată de cele trei îndrăgite personaje, interpretate de Sarah Jessica Parker, de Cynthia Nixon și de Kristin Davis, HBO Max le face un cadou suplimentar prin documentarul  And Just Like That… The Documentary – care redă amănunte din culisele serialului. Sarah Jessica Parker figurează printre producătorii documentarului și poate fi văzută în trailerul producței pe platoruile de filmare, la 23 de ani de la difuzarea primului episod din Sex and The City. ”Chiar și după 23 de ani, încă sunt încântată. Îngrozită și încântată”, spune actrița.

De asemenea, documentarul pătrunde și în culisele stilului prezentat în serial- conceput de costumierii Molly Rogers și Danny Santiago , care au ocupat locul lăsat liber de legendara Patricia Field (care semnează acum costumele din Emily In Paris) și ne lasă să tragem cu ochiul și în birourile scenari;tilor, unde șeful este regizorul și scenaristul Michael Patrick King.

and just like that the documentary

În documentar apare și regretatul actor Willie Garson, interpretul lui Stanford Blatch, decedat anul trecut în septembrie, chiar în timpul filmărilor, din cauza cancerului pancreatic.

Rămâne totuși de văzut dacă …And Just Like That… The Documentary va face referire și la lipsa lui Kim Cattral din revival-ul Sex and the City. Actrița a refuzat să ia parte la continuarea serialului care a a consacrat-o, grație interpretării \de excepție a personajului Samantha. Se pare că aceasta avea neînțelegeri mari cu Sarah Jessica Parker, iar absența ei din serialul …And Just Like That este pusă pe seama mutării ei la Londra.

and just like that the documentary

Documentarul conține, de asemenea, și intreviuri cu personajele principale- Parker, Nixon și Davis, alături de noile figuri prezentate în sequel – Sara Ramírez, Mario Cantone, David Eigenberg, Evan Handler, Nicole Ari Parker, Karen Pittman și Sarita Choudhury.

Marele absent din documentarul aferent …And Just Like That este Chris Noth, interpretul lui Mr. Big, ”eliminat” încă din primul episod – lucru ce a șocat fanii la momentul difuzării. Imediat după lansarea serialului, actorul a fost acuzat de mai multe femei de agresiuni sexuale și a căzut imediat în dizgrație.

HBO Max se lansează în România pe 8 martie.

Foto: HBO

Related Posts

Demi Moore, Regina Balului la Festivalul de Film de la Cannes

După aproape 30 de ani de absență, Demi Moore revine pe Croazetă mai strălucitoare ca oricând și e…

Topul capitalelor europene – Cele mai recomandate destinații de vizitat în 2024

Industria turismului s-a chinuit anul trecut să recupereze trecut pierderile înregistrate din cauza pandemei, iar 2024 e anul…

Catherine Deneuve și Chiara Mastroianni- Mama și fiica pe covorul roșu, la Cannes

Festivalul de Film de la Cannes este în plină desfășurare, iar vedetele umplu covorul roșu de la galele…

Cum a apărut Jennifer Lopez, pe covorul roșu, la premiera filmului ”Atlas”

Fiecare apariție a lui Jennifer Lopez atrage atenția publicului și a presei din întreaga lume. Nici ultima sa…

Alexandra Stan a lansat o nouă piesă: Bambola

“Bambola” este mai mult decât o simplă melodie. Este o călătorie sonoră în inima verii, cu acorduri vibrante…

Christina Aguilera, cu aproape 20 de kilograme mai slabă

Criticată pentru fluctuațiile ei în greutate, Christina Aguilera a revenit pe scenă cu aproape 20 de kilograme mai…

Alist Bazar. Noutățile săptămânii

Și în această săptămână avem noutăți și lansări dintre cele mai interesante. HUGO BOSS, colaborare cu David Beckham…

Trei kilometri până la capătul lumii, în regia lui Emanuel Pârvu, primit cu aplauze de către publicul și presa de la Cannes 2024

Trei kilometri până la capătul lumii a avut vineri premiera internațională în Competiția Oficială a celei de-a 77-a…

O iubire de 20 de ani: Jessica Alba și Cash Warren

S-au cunoscut în urmă cu 20 de ani și au aniversat, zilele trecute, 16 ani de căsătorie. Jessica…

Cher, supărată că a mai îmbătrânit un an

Celebra Cher nu este deloc încântată că a adăugat încă un an cifrei care îi exprimă vârsta. Pe…