Andreea Leta ∙ December 9, 2021 ∙ 5 min read

And just like that, continuarea fenomenului Sex and the City, este, în sfârșit, aici! În această Seară, pe HBO GO, fanii unuia dintre cele mai îndrăgite seriale ale tuturor timpurilor vor putea să își revadă eroinele. Până atunci, vedem cum a fost premiera din SUA și, mai ales, ce au purtat protagoniștii.

Cel mai așteptat moment al anului se întâmplă în această seară! Fanii Sex and the City, serialul-fenomen care a influențat generații întregi de femei, după ce le-a prezentat în toată splendoarea lor, cu problemele specifice fiecăreia dintre noi, într-o manieră mai mult sau mai puțin realistă, au ocazia să își revadă eroinele în noul serial And just like that, care le readuce în lumina reflectoarelor pe boema Carrie, romantica Charlotte și pe sceptica, dar foarte simpatica Miranda. Seara trecută a avut loc marea premieră în SUA, iar noi nu am putut sta departe de fotografiile cu cele trei protagoniste. Iată ce au purtat:

Nu știm cum are să decurgă situația în noul serial, însă un lucru e cert: Sex and the City s-a impus în rândul serialelor de succes și datorită atenției deosebite acordate costumelor, menite să traseze cât mai exact liniile caracterului fiecărui personaj. Iar And just like that nu pare să facă rabat de la această regulă, din câte am reușit să vedem până acum din pozele surprinse pe platourile de filmare. Nici în viața reală cele trei actrițe care au și acum rolurile principale, nu stau prea rău la capitolul fashion, iar seara trecută au impresionat din nou prin aparițiile lor, în perfect acord cu personajele pe care le reinterpretează.

Sarah Jessica Parker a impus un adevărat stil prin intermediul personajului său legendar. Seara trecută, a purtat o rochie Oscar de la Renta, marcată de rafinament, eleganță și, desigur, de nostalgia ce ne-a amintit de celebrul costum-semnătură de acum 20 de ani, prin inserția de tulle roz, ce trimite la tutu-ul din primele episoade ale primului serial.

Kristin Davis a optat pentru o rochie înr-o nuanță enigmatică de albastru, cu o croială sirenă, ce i-a pus în evidență feminitata. Stilul Old Hollywood a fost perfect susținut de beauty look și de bijuteriile discrete, dar prețioase.

Cynthia Nixon a optat pentru un outfit într-o nuanță sofisticată de oranj, în linii de inspirație vintage. Rochia cu butoni a fost completată de un clutch negru și de o pereche de botine cu vârf ascuțit care au dat întregului look un vibe 70s.

La premiera serialului ce a avut loc la Museum of Modern Art, au participat și alte celebrități și personalități ale cinematografiei, precum Sarita Choudhury, în serial în rolul lui Seema Patel, Bridget Moynahan, care o interpretează pe rivala lui Carrie, Natasha, sau Nicole Ari Parker în rolul Lisei Todd Wexley, noul personaj care promite să fie sarea și piperul.

Popcorn, un pahar de vin și musai cea mai frumoasă pereche de stiletto pe care o ai în dressing. And just like that, așază-te confortabil și hai să vedem ce mai fac fetele!

Foto: hepta.ro

Related Posts

The Grand Avenue: Roman Holiday

Îți aminteşti, cu siguranţă, scene din celebra comedie cu savuroşii Audrey Hepburn şi Gregory Peck. Pentru vara aceasta,…

Zalando: Unlocking Creativity

Am fost prezenți și în acest an la Romanian Design Week 2024, festivalul multidisciplinar dedicat industriilor creative, aflat…

C&A SS24: Packing for holidays

Este momentul să îți reorganizezi garderoba astfel încât să poți face un mic bagaj în orice secundă, pentru…

Lucian Broscățean o ia la întrebări pe designerul Ancuța Sarca

Lucian Broscățean (conferențiar universitar doctor și Directorul Departamentului Modă-design vestimentar în cadrul Universității de Artă și Design din…

Ținute de festival. Ce poți purta la Neversea, anul asta

A List și Neversea, the queen of festivals, ți-au pregătit o serie de articole cu tips & tricks…

Romanian Creative Week: Cum a fost la cel mai mare eveniment fashion din România 

Pe lângă zecile de evenimente organizate în cadrul Romanian Creative Week, care include spectacole de teatru, dans, performance,…

Alist Designers boutique: Află în compania cui ne petrecem prima lună de vară

Luna iunie ne găsește în compania unor branduri locale foarte îndrăgite de toți cei care au apucat să…

Roger Federer și Rafael Nadal – Rivali în tenis, parteneri în fashion

Doi dintre cei mai mari tenismeni ai lumii, Roger Federer și Rafael Nadal, foști rivali pe terenul de…

Pamela Anderson invocă nostalgia anilor 90 printr-o colecție de jeans

Pamela Anderson a lansat o colecție limitată de jeans alături de brandul Re/Done, prin care readuce în atenție…

Alist Designers boutique: Casa cu sori, brandul în care iubirea e la ea acasă!

Luna aceasta ne bucurăm de o prezennță specială la Alist Designers boutique. În spațiul nostru din București Mall…