Andreea Leta ∙ December 9, 2021 ∙ 5 min read

And just like that, continuarea fenomenului Sex and the City, este, în sfârșit, aici! În această Seară, pe HBO GO, fanii unuia dintre cele mai îndrăgite seriale ale tuturor timpurilor vor putea să își revadă eroinele. Până atunci, vedem cum a fost premiera din SUA și, mai ales, ce au purtat protagoniștii.

Cel mai așteptat moment al anului se întâmplă în această seară! Fanii Sex and the City, serialul-fenomen care a influențat generații întregi de femei, după ce le-a prezentat în toată splendoarea lor, cu problemele specifice fiecăreia dintre noi, într-o manieră mai mult sau mai puțin realistă, au ocazia să își revadă eroinele în noul serial And just like that, care le readuce în lumina reflectoarelor pe boema Carrie, romantica Charlotte și pe sceptica, dar foarte simpatica Miranda. Seara trecută a avut loc marea premieră în SUA, iar noi nu am putut sta departe de fotografiile cu cele trei protagoniste. Iată ce au purtat:

Nu știm cum are să decurgă situația în noul serial, însă un lucru e cert: Sex and the City s-a impus în rândul serialelor de succes și datorită atenției deosebite acordate costumelor, menite să traseze cât mai exact liniile caracterului fiecărui personaj. Iar And just like that nu pare să facă rabat de la această regulă, din câte am reușit să vedem până acum din pozele surprinse pe platourile de filmare. Nici în viața reală cele trei actrițe care au și acum rolurile principale, nu stau prea rău la capitolul fashion, iar seara trecută au impresionat din nou prin aparițiile lor, în perfect acord cu personajele pe care le reinterpretează.

Sarah Jessica Parker a impus un adevărat stil prin intermediul personajului său legendar. Seara trecută, a purtat o rochie Oscar de la Renta, marcată de rafinament, eleganță și, desigur, de nostalgia ce ne-a amintit de celebrul costum-semnătură de acum 20 de ani, prin inserția de tulle roz, ce trimite la tutu-ul din primele episoade ale primului serial.

Kristin Davis a optat pentru o rochie înr-o nuanță enigmatică de albastru, cu o croială sirenă, ce i-a pus în evidență feminitata. Stilul Old Hollywood a fost perfect susținut de beauty look și de bijuteriile discrete, dar prețioase.

Cynthia Nixon a optat pentru un outfit într-o nuanță sofisticată de oranj, în linii de inspirație vintage. Rochia cu butoni a fost completată de un clutch negru și de o pereche de botine cu vârf ascuțit care au dat întregului look un vibe 70s.

La premiera serialului ce a avut loc la Museum of Modern Art, au participat și alte celebrități și personalități ale cinematografiei, precum Sarita Choudhury, în serial în rolul lui Seema Patel, Bridget Moynahan, care o interpretează pe rivala lui Carrie, Natasha, sau Nicole Ari Parker în rolul Lisei Todd Wexley, noul personaj care promite să fie sarea și piperul.

Popcorn, un pahar de vin și musai cea mai frumoasă pereche de stiletto pe care o ai în dressing. And just like that, așază-te confortabil și hai să vedem ce mai fac fetele!

Foto: hepta.ro

Related Posts

Izabela Măndoiu și Monarh Design, la Alist Designers Boutique

Izabela Măndoiu și Monarh Design sunt cele două branduri pe care le găsiți luna aceasta la Alist Designers…

Costumele de baie care avantajează orice tip de siluetă

Costumele de baie sunt printre cele mai căutate piese în această perioadă. Dacă nu ai apucat încă să…

Stella Matina semnează o colecție vestimentară capsulă inspirată de emoțiile și farmecul Neversea

Designerul Csilla Tulodgy, cunoscută acum sub numele de Stella Matina, a acceptat provocarea Neversea și a creat o…

Trendurile verii, adaptate fiecărui semn din zodiac

Ca să-ți fie mai ușor să alegi din multitudinea de trenduri care domină moda acestei veri, am asociat…

Get the look – Dakota Johnson într-un look smart casual

Dakota Johnson este muza noastră la începutul acestei săptămâni, grație unui outfit all white purtat cu multă eleganță….

Manifest pentru strălucire

Trebuie să strălucim în fiecare zi! Așa spune campania „Manifest pentru strălucire” lansată de Splend’or și așa confirmă…

Shoes For Every Mood

Dincolo de locul în care trebuie să fii, ce dispoziție ai astăzi? Te simți energică, gata de o…

Reîmprospătați-vă stilul vestimentar de vară pe Remixshop.com

Odată cu venirea verii, a apărut și dorința de a vă reîmprospăta garderoba. Acest nou sezon vă întâmpină…

Celebrity trends: Ținutele all white

Ținutele all white reprezintă un trend pe care nu trebuie să îl ratezi vara asta. Fie că ești…

Zalando se lansează în România cu o campanie dedicată individualității și autenticității

Zalando, una dintre principalele platforme online de fashion și lifestyle din Europa, sărbătorește lansarea în România prin intermediul…