chris noth
barack obama preferinte

Drama lui Mr Big continuă: Chris Noth a fost acuzat de agresiuni sexuale de două femei

Suplimentele Youth Essentials, o sursă sigură și rapidă în menținere sănătății organismului și frumuseții pielii

Ai nevoie de inspirație pentru petrecerile de sărbători? Iată playlistul lui Barack Obama

chris noth

Protagonistul din Sex and the City și And Just Like That, Chris Noth (67 de ani), a fost acuzat de două femei că le-ar fi agresat sexual . Drept urmare, actorul a fost imediat concediat din serialul The Equalizer. Ba, mai mult, fostele sale colege din serialele mai sus amintite, Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon și Kristin Davis au emis un comunicat prin care își retrag sprijinul față de colegul lor și menționează că le susțin pe cele două acuzatoare.

Gravele acuzații vin la doar o săptămână de la premiera noului serial HBO, …And Just Like That, continuarea Sex and the City, în care personajul lui Chris Noth, Mr Big, moare încă din primul episod, în urma unui atac de cord, fapt ce a pus pe jar fanii.

Una dintre cele două acuzatoare ale lui Chris Noth susține că avea doar 22 de ani la moemntul în care ar fi fost agresată de acesta, care avea pe atunci 49 de ani. Femeia susține că, în urma atacului, ar fi avut nevoie de copci. Cealaltă presupusă victimă spune că Noth ar fi atins-o într-un mod necorespunzător și că ar fi întreținut, de asemenea, relații sexuale cu ea, împotriva voinței ei.

Cea de-a doua agresiune sexuală de care e acuzat Chris Noth ar fi avut loc în 2015, la trei ani după căsătoria actorului cu soția lui, Tara Wilson, cu care are doi copii.

chris noth
Chris Noth și Sarah Jessica Parker, la premiera …And Just Like That

Cele două evenimente nefericite ar fi avut loc în casele actorului – prima, în apartamentul acestuia din Los Angeles și a doua, în casa acestuia din New York, unde actorul le-ar fi invitat. Cele două femei au declarat că lansarea serialului And Just Like That a readus la viață amintirile dureroase. Chris Noth a emis la rândul său o dezmințire către publicația care a redat prima dată acuzațiile celor două – Hollywoord Reporter, prin care spune că ambele întâlniri au fost de comun acord și că au avut loc în timp ce acesta era implicat într-o relație cu soția lui și neagă cu vehemență agresiunile sexuale.

chris noth
Chris Noth și soția lui, Tara Wilson

”Ne întristează peste măsură acuzațiile care i se aduc lui Chris Noth. Le sprijinim pe femeile care și-au făcut curaj să aducă în atenție aceste acuzații și să-și împărtășească experiențele dureroase. Ne imaginăm cât de greu poate fi acest lucru și le aplaudăm pentru curajul lor”, au declarat cele trei actrițe din Sex and the City și din And Just Like That – Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon și Kristin Davis, care au fost colege timp de zeci de ani cu Chris Noth.

Foto: Hepta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts