Monica Cismaru ∙ December 21, 2021 ∙ 3 min read

chris noth

Protagonistul din Sex and the City și And Just Like That, Chris Noth (67 de ani), a fost acuzat de două femei că le-ar fi agresat sexual . Drept urmare, actorul a fost imediat concediat din serialul The Equalizer. Ba, mai mult, fostele sale colege din serialele mai sus amintite, Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon și Kristin Davis au emis un comunicat prin care își retrag sprijinul față de colegul lor și menționează că le susțin pe cele două acuzatoare.

Gravele acuzații vin la doar o săptămână de la premiera noului serial HBO, …And Just Like That, continuarea Sex and the City, în care personajul lui Chris Noth, Mr Big, moare încă din primul episod, în urma unui atac de cord, fapt ce a pus pe jar fanii.

Una dintre cele două acuzatoare ale lui Chris Noth susține că avea doar 22 de ani la moemntul în care ar fi fost agresată de acesta, care avea pe atunci 49 de ani. Femeia susține că, în urma atacului, ar fi avut nevoie de copci. Cealaltă presupusă victimă spune că Noth ar fi atins-o într-un mod necorespunzător și că ar fi întreținut, de asemenea, relații sexuale cu ea, împotriva voinței ei.

Cea de-a doua agresiune sexuală de care e acuzat Chris Noth ar fi avut loc în 2015, la trei ani după căsătoria actorului cu soția lui, Tara Wilson, cu care are doi copii.

chris noth
Chris Noth și Sarah Jessica Parker, la premiera …And Just Like That

Cele două evenimente nefericite ar fi avut loc în casele actorului – prima, în apartamentul acestuia din Los Angeles și a doua, în casa acestuia din New York, unde actorul le-ar fi invitat. Cele două femei au declarat că lansarea serialului And Just Like That a readus la viață amintirile dureroase. Chris Noth a emis la rândul său o dezmințire către publicația care a redat prima dată acuzațiile celor două – Hollywoord Reporter, prin care spune că ambele întâlniri au fost de comun acord și că au avut loc în timp ce acesta era implicat într-o relație cu soția lui și neagă cu vehemență agresiunile sexuale.

chris noth
Chris Noth și soția lui, Tara Wilson

”Ne întristează peste măsură acuzațiile care i se aduc lui Chris Noth. Le sprijinim pe femeile care și-au făcut curaj să aducă în atenție aceste acuzații și să-și împărtășească experiențele dureroase. Ne imaginăm cât de greu poate fi acest lucru și le aplaudăm pentru curajul lor”, au declarat cele trei actrițe din Sex and the City și din And Just Like That – Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon și Kristin Davis, care au fost colege timp de zeci de ani cu Chris Noth.

Foto: Hepta

Related Posts

Horoscopul săptămânii 24 – 30 iunie 2024

Astrologul Anca Stoica ne prezintă previziunile astrale pentru săptămâna 24-30 iunie 2024. Berbec La începutul săptămânii se prefigurează…

Secretul Bunicii, un business dulce, transmis din generație în generație

Energia, dragostea și pasiunea pentru lucrurile bine făcute sunt ingredientele  care au condus business-ul Secretul Bunicii spre succes….

Lectura de vară: 10 cărți pentru o lună fierbinte 

Pentru mine, vacanța de vară este perioada în care teancul de cărți #decitit scade, iar momentele de liniște,…

TIFF 2024 – magia unui festival de film construit din inovație și provocări. De vorbă cu Tudor Giurgiu, președintele TIFF

„Filmele au puterea să ne aducă mai aproape, să spună povești care reverberează indiferent de rasă și nație,…

De ziua Prințului William, Prințesa de Wales publică o nouă imagine-tribut

Prințul William împlinește pe 21 iunie 42 de ani, iar soția lui, Kate Middleton, Prințesa de Wales, a…

Rodica Mandache, despre relația cu Florin Piersic: ”El m-a iubit, da. Dar cred că el că s-a îndrăgostit de toate partenerele lui”

Într-o ediție cu totul specială a emisiunii Întrebarea Mesei Rotunde, difuzată sâmbătă, de la 8.00 dimineața, la ACASĂ,…

Katy Perry revine în forță pe scena muzicală cu o nouă siluetă

După o perioadă de pauză din industria muzicală, Katy Perry (39 de ani) revine în forță cu o…

Coldplay își lansează în octombrie noul album „Moon Music”

Vești bune pentru fanii Coldplay! Trupa a anunţat că intenţionează să realizeze cel mai prietenos album în raport…

Justin Timberlake, probleme cu poliția, dar și în cuplu

Justin Timberlake a fost arestat și, ulterior, eliberat la New York pentru conducere sub influența alcoolului. Problemele lui…

Cum ne putem hidrata corespunzător pe timpul verii? Ne spune Cori Grămescu, nutriționist și instructor de pilates

Consumul adecvat de apa si alimente bogate in apa, precum si constientizarea importantei apei in lupta impotriva celulitei…