mr big sex and the city

Continuarea serialului de succes Sex and the City, care a rulat pe HBO între 1998 și 2004, vine cu o mulțime de noutăți, iar unele dintre acestea nu vor fi tocmai pe placul fanilor serialului. După ce una dintre cele patru protagoniste, Kim Cattrall, interpreta Samanthei, a refuzat să ia parte la continuarea producției, din cauza neînțelegerilor cu Sarah Jessica Parker, un alt pion important din serial, Mr Big, iubitul dintotdeauna și în final soțul lui Carrie Bradshaw, interpretat de actorul Chris Noth, nu va apărea în continuarea intitulată And Just Like That.

Lipsa lui Kim Cattrall și a lui Chris Noth din continuarea Sex and the City știrbește mult din farmecul noii serii programate să aibă 10 episoade, iar greul rămâne pe umerii celor trei veterane – Sarah Jessica Parker – Carrie, Kristin Davis – Charlotte și Cynthia Nixon – Miranda.

Chris Noth este ocupat în prezent cu filmarea mai multor producții, printre care serialul The Equalizer și alte două filme aflate în pre-producție: Brooklyn All American și Someday Sometime.

mr big sex and the city

Mr Big este eternul iubit al personajului principal Carrie Bradshaw, cu care aceasta se căsătorește în primul lungmetraj Sex and the City din 2008 și alături de care înfruntă probleme în mariaj în ultima ecranizare de lungmetraj SATC din 2010.

mr big sex and the city

Viața la 50+ ani a celor trei protagoniste din continuarea SATC – And Just Like That – va fi prezentată pe fondul pandemiei, în New York, iar filmările sunt programate să înceapă în această primăvară.

sex and the city

Recent, Sarah Jessica Parker a povestit recent cum a apărut ideea producerii unei continuări pentru serialul-cult Sex and the City. Actrița își amintește cum, în primăvara anului trecut, aflată în carantină acasă, a vorbit cu producătorul serialului, Michael Patrick King, și, de la ideea inițială de a face un podcast inspirat de serial, au ajuns la realizarea unei continuări SATC care să se concentreze pe problemele actuale ale protagonistelor.

 

 

Related Posts