and just like that

Relația tumultoasă dintre Carrie Bradshaw (Sarah Jessica Parker) și Mr. Big (Chris Noth) continuă în noul serial ”And Just Like That…”. Cu ce probleme se confruntă protagoniștii de această dată? 

Sarah Jessica Parker (Carrie Bradshaw) și Chris Noth (Mr. Big) au fost văzuți la filmările continuării serialului ”Sex and the City” – ”And Just Like That…”, pe străzile din New York, îmbrăcați, cum altfel, decât la patru ace. După ce mai multe zvonuri anunțau că Mr. Big va lipsi din continuarea serialului, iată că protagonistul masculin revine pe platourile de filmare și continuă povestea de dragoste tumultoasă cu Carrie Bradshaw.

AICI fotografii de la filmările ”And Just Like That…”, cu Sarah Jessica Parker și Chris Noth 

O parte din scenariul serialului a fost scurs în presă și se pare că Mr Big și Carrie se află în plin divorț, în reboot-ul serialului SATC, care va fi difuzat de HBO Max.

and just like that

Potrivit scenariului, Carrie se plânge prietenilor ei de iminența divorțului de soțul ei, cu care se ceartă foarte des.

În primul film destinat marilor ecrane Sex and the City, Carrie și Mr. Big se căsătoresc după o relație cu suișuri și coborâșuri întinsă pe mai mulți ani.

În continuarea serialului SATC – “And Just Like That…,” Carrie Bradshaw, aflată la cea de-a doua tinerețe și gazda unui podcast, se ceartă cu soțul ei, interpretat de Chris Noth, din cauza banilor, un conflict des întâlnit printre locuitorii Manhattanului, una dintre cele mai scumpe zone din lume.

and just like that

În scenele ”scurse” în presă, Carrie ia masa cu prietenii ei cei mai buni: Stanford Blatch (Willie Garson), Miranda Hobbes (Cynthia Nixon) și cu Charlotte York Goldenblatt (Kristin Davis). Carrie li se plânge ca nu se simte deloc bine din punct de vedere emoțional în mariajul ei cu Mr. Big. În ultima ecranziare de cinema a SATC, Carrie are o scurtă aventură cu fosta ei iubire, Aidan Shaw, în Abu Dhabi, dar revine în brațele lui Mr. Big. 

And Just Like That…” nu prevede si apariția Samanthei, interpretată de Kim Cattrall, dar vor apărea în schimb în serial noi figuri – Sara Ramírez, Nicole Ari Parker, Sarita Choudhury și Karen Pittman.

Sara Ramírez o va juca pe Che Diaz, o persoană nonbinară, comediant, care găzduiește podcastul alături de Carrie Bradshaw.

 

Foto: Hepta

Related Posts