And just like that… Avem primele ținute!

And just like that

And just like that… au început filmările și avem primele ținute din serialul pe care o lume întreagă îl așteaptă. Protagonistele fenomenului Sex and the City revin în lumina reflectoarelor. 

Nu avem încă o dată pentru premiera celui mai așteptat serial, dar avem primele imagini de la filmări! And just like that iese pe străzile New York-ului alături de cele trei protagoniste: Carrie Bradshaw (Sarah Jessica Parker), Miranda (Cynthia Nixon) și Charlotte (Kristin Davis) au filmat primele scene din noul serial pe 9 iulie și toată lumea vorbește despre cele trei apariții. Așa că nu puteam fi chiar noi cei care ratam subiectul!

Cu pași mai siguri decât ne obișnuiserăm, în ținute ce par doar să fi evoluat, dar nu neapărat să fi trecut în registrul altui stil față de cel consacrat, personajele formează acum un trio matur, care, cu siguranță, promite să încingă câteva discuții interesante despre viața de familie, despre carieră și, sperăm, despre marile curente din media la ora actuală. Se pare că pandemia va fi unul dintre subiectele serialului. 

Cu toate că Patricia Field nu semnează stylingul noului serial, întrucât lucrează la Emily in Paris, oufiturile par să respecte șablonul creat de celebrul stilist. Carrie poartă o ținută cu multe elemente, așa cum ne așteptam: o fustă în carouri, o pereche de platforme din lac, cu multe barete, o pălărie, bijuterii și o geantă împletită, care nu leagă neapărat outfitul, dar care generează farmecul combinațiilor inedite de care aveam parte și în Sex and the City. 

Miranda pare să fie cel mai aproape de vechiul adevăr, printr-o ținută smart casual, iar Charlotte rămâne de asemenea în liniile cu care ne-am obișnuit, printr-o fustă creion și un top cu buline. În plus, pare să aibă o mică intervenție la nivelul buzelor, pe care fanii nu au iertat-o de comentarii răutăcioase pe rețelele de socializare.

A propos de rețelele de socializare, pe contul oficial de Instagra al noului serial, a fost postată o fotografie din garderoba pregătită pentru filmări. Vedem multă culoare, așa că sperăm să avem parte de surprize cât mai plăcute și în ceea ce privește lookurile celor trei.

Foto: Instagram/@justlikethatmax, hepta.ro