Monica Cismaru ∙ December 7, 2022 ∙ 3 min read

Meghan Markle și Prințul Harry au avut o apariție surpriză la New York, la o gală unde au primit un premiu pentru lupta lor împotriva rasismului, cu doar două zile înainte de lansarea docu-seriei pe care au realizat-o pentru Netflix, Harry&Meghan.

Meghan și Harry pregătesc terenul pentru lansarea documentarului lor controversat realizat de Netflix, format din șase părți, printr-o apariție surprinzătoare la gala organizată de fundația Robert F Kennedy Human Rights (RFKHR), unde au primit o distincție pentru lupta lor împotriva rasismului.

Cei doi au urcat pe scenă, unde au avut parte de un moment extins, iar Meghan a pomenit în discursul ei de gândurile suicidare pe care le-a avut pe când încă era membru activ în familia regală britanică.

”Nu mai voiam să trăiesc”, a amintit Meghan la gală, după ce făcuse aceleși confesiuni și în cadrul interviului pe care I l-a acordat lui Oprah Winfrey acum un an și jumătate. Meghan a subliniat că a adus în discuție subiectul pentru că nu mai vrea ca nimeni să se simtă singur, cum pretinde că s-a simțit ea când era în regalitatea britanică.

meghan harry

După ce momentul cu încărcătură emoțională a fost consumat, Prințul Harry a glumit că seara de gala este ca o întâlnire romantică dintre el și soția lui.

Meghan și Harry au avut o apariție de impact, elegantă. Meghan Markle a purtat o rochie albă, Louis Vuitton, cu umerii goi și cu croiala în formă de lalea, iar Harry a îmbrăcat un costum negru, cu cămașă albă și cravată.

meghan harry

Organizația RFKHR este condusă de Kerry Kennedy, fiica fostului politician din celebra familie Kennedy. Kerry Kennedy spune că a vrut să-i onoreze pe cei doi pentru nedreptățile de natură rasială suferite de Meghan cât timp a făcut parte din instituția monarhiei britanice.

Prezența cuplului Harry și Meghan la eveniment vine cu doar două zile înainte de lansarea documenatrului lor, Harry&Meghan, care are parte de un nou trailer, al doilea, după ce imaginile folosite în prima variantă au fost atacate de presă și s-a dovedit că au fost extrase din alte contexte, care nu aveau nicio legătură cu Ducii de Sussex.

Foto: Hepta

Related Posts

Filosofia de viață și de frumusețe a lui Anne Hathaway

Anne Hathaway este una dintre cele mai apreciate actrițe de la Hollywood. La 40 de ani, vedeta a…

Colecția de artă a lui Gérard Depardieu, scoasă la licitație

În septembrie, aproape 250 de lucrări (sculpturi, picturi și desene) din colecția de artă a lui Gérard Depardieu…

Cindy Crawford povestește cum a schimbat-o mariajul cu Richard Gere

Cindy Crawford (57 de ani) s-a căsătorit cu Richard Gere (74 de ani) la vârsta de doar 22…

Power Couples – Regele Charles și Camilla, alături de Emmanuel și Brigitte Macron

Regele Charles III, alături de Regina Camilla, se află zilele acestea într-o vizită oficială în Franța, unde îl…

„Obiectivul ar trebui să fie găsirea unui echilibru în care designerii și AI-ul conclucrează”, spune Isabel Regino, Senior Brand Strategist & Marketing Manager

„AI nu este un substitut pentru creativitatea umană, imaginație și gândire critică” crede Isabel Regino, Senior Brand Strategist…

10 lucruri pe care nu le știai despre Sophia Loren (în afară de faptul că azi împlinește 89 de ani)

Câștigătoarea premiului Oscar, celebra actriță Sophia Loren a împlinit 89 de ani, astăzi, pe 20 septembrie. După lansarea,…

Jennifer Aniston: ”Arăt mai bine acum decât la 20 de ani!”

Jennifer Aniston a acordat un interviu despre rutina ei de fitness, pe care o compară cu cea din…

Shannen Doherty, Brenda din Beverly Hills, 90210, în lacrimi

O parte dintre vedetele serialului pentru adolescenți extrem de popular în anii ’90, Beverly Hills, 90210 s-au reunit…

Upgrade Education, consiliere educațională pentru elevii care vor să studieze la universități de top din străinătate (P)

Upgrade Education este o firma de consiliere educațională care oferă sprijin elevilor care își doresc să studieze la…

Irina Bossy Ghica: Anul acesta, Karpatia Horse Show aduce puncte de calificare la Jocurile Olimpice de la Paris din 2024.

Irina Bossy Ghica, stră-strănepoata lui Ion Ghica și a lui Gheorghe Grigore Cantacuzino, este moștenitoarea domeniului Cantacuzino de…