Monica Cismaru ∙ December 7, 2022 ∙ 3 min read

Meghan Markle și Prințul Harry au avut o apariție surpriză la New York, la o gală unde au primit un premiu pentru lupta lor împotriva rasismului, cu doar două zile înainte de lansarea docu-seriei pe care au realizat-o pentru Netflix, Harry&Meghan.

Meghan și Harry pregătesc terenul pentru lansarea documentarului lor controversat realizat de Netflix, format din șase părți, printr-o apariție surprinzătoare la gala organizată de fundația Robert F Kennedy Human Rights (RFKHR), unde au primit o distincție pentru lupta lor împotriva rasismului.

Cei doi au urcat pe scenă, unde au avut parte de un moment extins, iar Meghan a pomenit în discursul ei de gândurile suicidare pe care le-a avut pe când încă era membru activ în familia regală britanică.

”Nu mai voiam să trăiesc”, a amintit Meghan la gală, după ce făcuse aceleși confesiuni și în cadrul interviului pe care I l-a acordat lui Oprah Winfrey acum un an și jumătate. Meghan a subliniat că a adus în discuție subiectul pentru că nu mai vrea ca nimeni să se simtă singur, cum pretinde că s-a simțit ea când era în regalitatea britanică.

meghan harry

După ce momentul cu încărcătură emoțională a fost consumat, Prințul Harry a glumit că seara de gala este ca o întâlnire romantică dintre el și soția lui.

Meghan și Harry au avut o apariție de impact, elegantă. Meghan Markle a purtat o rochie albă, Louis Vuitton, cu umerii goi și cu croiala în formă de lalea, iar Harry a îmbrăcat un costum negru, cu cămașă albă și cravată.

meghan harry

Organizația RFKHR este condusă de Kerry Kennedy, fiica fostului politician din celebra familie Kennedy. Kerry Kennedy spune că a vrut să-i onoreze pe cei doi pentru nedreptățile de natură rasială suferite de Meghan cât timp a făcut parte din instituția monarhiei britanice.

Prezența cuplului Harry și Meghan la eveniment vine cu doar două zile înainte de lansarea documenatrului lor, Harry&Meghan, care are parte de un nou trailer, al doilea, după ce imaginile folosite în prima variantă au fost atacate de presă și s-a dovedit că au fost extrase din alte contexte, care nu aveau nicio legătură cu Ducii de Sussex.

Foto: Hepta

Related Posts

Experiența Shakira: The Grammy Museum din Los Angeles îi dedică o expoziție celebrei artiste

The Grammy Museum din Los Angeles va inaugura o expoziție dedicată artistei de origine columbiană Shakira (45 de…

Marc Anthony s-a însurat cu o fostă concurentă Miss Universe

Marc Anthony (54 de ani), fostul soț al lui Jennifer Lopez și tatăl copiilor ei, s-a însurat în…

INNA prezintă videoclipul oficial „Yummy” feat. Dhurata Dora și Stefflon Don

INNA revine cu o nouă colaborare cu două artiste de top: Dhurata Dora și Stefflon Don și lansează…

Horoscopul săptămânii

Astrologul Anca Stoica ne aduce horoscopul săptămânii 30 ianuarie- 5 februarie 2023. Iată ce ne rezervă astrele in…

Wedding Trends 2023. Ce se poartă și ce nu mai e la modă, cele mai frecvente greșeli, cele mai utile sfaturi. TOP 5 recomandări pentru miri!

Master floristul Nicu Bocancea, designerul Andreea Mărcuță, hair-stylist-ul Adrian Perjovschi impreuna cu echipa sa de beauty și wedding…

Obrăjori de vită cu sos de vin roșu și garnitură de piure de cartofi cu trufe și roșii uscate

Chef Valentin Costea este direct implicat în conceperea meniurilor din ofertele Le Château – Castelul din Inima Capitalei,…

7 seriale de tip reality pentru serile tale de relaxare

Sunt relaxante, amuzante și ușor de urmărit, numai bune de văzut în serile în care îți dorești un…

Me First, un proiect inedit

Dacă ar fi să te gândești la 3 lucruri de preț, lucruri pe care le poți investi în…

CLANUL revine cu sezonul 2, la PRO TV, din 19 februarie

După ce primul sezon din ”Clanul” s-a încheiat cu emoții și cu tensiune, sezonul doi revine în forță,…

Blake Lively, în adaptarea romanului celei mai de succes scriitoare americane, Colleen Hoover – It Ends With Us

Blake Lively și Justin Baldoni vor juca împreună în ecranizarea best-sellerului It Ends with Us, semnat de cea…