Meghan Markle rămâne fără producția de desene animate ”Pearl”, inspirată din viața ei și care trebuia realizată împreună cu canalul de streaming Netflix.

Din cauza pierderilor înregistrate de Netflix în ultimul timp, Meghan Markle rămâne fără unul dintre proiectele pe care trebuia să le producă alături de canalul de streaming. Producția ”Pearl”, o animație pentru copii care ar fi fost inspirată din viața Ducesei de Sussex, a fost ștearsă de pe lista de priorități a gigantului de streaming. Proiectul se afla într-o fază incipientă și ar fi fost produs de David Furnish, partenerul lui Sir Elton John.

meghan markle

Animația ”Pearl” era realizată prin intermediul casei de producție Archewell, patronată de Ducii de Sussex, Meghan Markle și Prințul Harry, înființată în 2020 și care creează diverse documentare, seriale și programe de copii, iar din planul casei făcea parte și docu-seria Heart of Invictus, care prezintă povestea Jocurilor cu același nume, patronate de Harry.

Netflix a apelat la o strategie drastică de a minimiza pierderile înregsitate în ultimul timp prin anularea mai multor producții ce urmau să fie inițiate.

În septembrie 2020, canalul de streaming a încheiat un contract cu Ducii de Sussex prin care aceștia primeau consistenta sumă de 100 de milioane de dolari contra producerii mai multor programe. Proiectul ”Pearl” a fost anunțat de Meghan Markle în luna iulie a anului trecut și Ducesa ar fi jucat rol de creator și producător executiv, alături de David Furnish.

Markle declara la acel moment că, în animația Pearl, istoria și fantezia se vor împleti într-o poveste ce redă aventurile unei fetițe de 12 ani, care încearcă să facă față cu brio provocărilor vieții.

Foto: Hepta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts