Monica Cismaru ∙ May 2, 2022 ∙ 2 min read
Meghan Markle rămâne fără producția de desene animate ”Pearl”, inspirată din viața ei și care trebuia realizată împreună cu canalul de streaming Netflix.

Din cauza pierderilor înregistrate de Netflix în ultimul timp, Meghan Markle rămâne fără unul dintre proiectele pe care trebuia să le producă alături de canalul de streaming. Producția ”Pearl”, o animație pentru copii care ar fi fost inspirată din viața Ducesei de Sussex, a fost ștearsă de pe lista de priorități a gigantului de streaming. Proiectul se afla într-o fază incipientă și ar fi fost produs de David Furnish, partenerul lui Sir Elton John.

meghan markle

Animația ”Pearl” era realizată prin intermediul casei de producție Archewell, patronată de Ducii de Sussex, Meghan Markle și Prințul Harry, înființată în 2020 și care creează diverse documentare, seriale și programe de copii, iar din planul casei făcea parte și docu-seria Heart of Invictus, care prezintă povestea Jocurilor cu același nume, patronate de Harry.

Netflix a apelat la o strategie drastică de a minimiza pierderile înregsitate în ultimul timp prin anularea mai multor producții ce urmau să fie inițiate.

În septembrie 2020, canalul de streaming a încheiat un contract cu Ducii de Sussex prin care aceștia primeau consistenta sumă de 100 de milioane de dolari contra producerii mai multor programe. Proiectul ”Pearl” a fost anunțat de Meghan Markle în luna iulie a anului trecut și Ducesa ar fi jucat rol de creator și producător executiv, alături de David Furnish.

Markle declara la acel moment că, în animația Pearl, istoria și fantezia se vor împleti într-o poveste ce redă aventurile unei fetițe de 12 ani, care încearcă să facă față cu brio provocărilor vieții.

Foto: Hepta

Related Posts

Istanbul – un rai al pasionaților de shopping

Cuprinsă de un sentiment nostalgic pentru că săptămâna trecută pe vremea aceasta singurele cuvinte ce îmi traversau mintea…

Kirstie Alley: ”25 de lucruri pe care nu le știați despre mine”

Vestea morții lui Kirstie Alley din cauza cancerului a îndurerat întreaga lume. Actrița se bucura de o popularitate…

TOP 5 CALITĂȚI ALE UNUI COMPLEX REZIDENȚIAL

Ansamblurile noi de locuințe câștigă din ce în ce mai mult teren în fața locuințelor vechi. Românii aflați…

Performance-uri inedite la Festivalul NOVA

Judith State și Radu Dumitriu, Alexandros Raptis și Andrei Cozlac, Bogdan Moroșanu (Rockabella), Felix Deufel și Nikhil Nagaraj…

Kate Middleton, în cea mai îndrăzneață ținută din acest an

Prințesa de Wales a furat din nou privirile la un eveniment monden. Kate a fost întruchiparea perfecțiunii la…

Actrița Kirstie Alley a murit la vârsta de 71 de ani

Actrița Kirstie Alley, cunoscută mai ales datorită seriei de filme Look Who’s Talking (Uite cine vorbește) a murit…

Povestea continuă cu un nou capitol în culori vibrante. Reinventează-ți atitudinea și ținutele cu noile IQOS Originals DUO & One

Luna decembrie este întotdeauna prilej de meditație asupra anului care se încheie. Tragem linie mental și luăm mai…

George Clooney și soția lui, Amal, apariții strălucitoare pe covorul roșu la Washington

George Clooney (61 de ani) și soția lui, Amal (44 de ani), au fost din nou cele mai…

Povestea lui Bambi, celebrul desen animat, va fi transformată într-un film horror

Desenele animate Bambi au fost lansate în 1942 de Disney și au fost adaptate după cartea scrisă în…

Horoscopul săptămânii

Astrologul Anca Stoica ne dezvăluie în cele ce urmează care sunt planurile astrelor în perioada 5-11 decembrie. Berbec …