meghan harry invictus
maya picasso

Prințul Harry și Meghan Markle l-au angajat pe fostul bodyguard al lui Barack Obama

Smiley și Șatra B.E.N.Z. și-au filmat singuri videoclipul piesei „Bani mulți (Fii tot ce poți)”, doar cu telefonul

Diana Widmaier-Picasso, nepoata lui Pablo Picasso, organizează o expoziție-eveniment în onoarea mamei ei, Maya Ruiz-Picasso

Prințul Harry și Meghan Markle au apelat la serviciile de protecție ale fostului bodyguard de la Casa Albă, Christopher Sanchez.

Agentul de securitate a lucrat pentru doi președinți americani în timpul mandatelor lor- Barack Obama și George W Bush. Ducii de Sussex l-au angajat pe agentul serviciilor secrete americane pentru vizita lor din Olanda, de la Haga, întreprinsă cu ocazia participării lor la Jocurile Invictus.

meghan harry invictus

Zilele acestea, întreaga presă internațională a stat cu ochii pe Ducii de Sussex, Meghan și Harry, care s-au aflat la Haga, în Olanda, pentru desfășurarea Jocurilor Invictus, dedicate soldaților veterani răniți pe fronturile de luptă. Jocurile Invictus sunt o cauză apropiată lui Harry, care patronează evenimentul.

Harry și Meghan l-au angajat pe agentul de securitate după ce n-au mai beneficiat de statutul regal și, implicit, nici de protecția oferită în mod normal unor membri ai familiei regale. De asemenea, ducii n-au fost întâmpinați de familia regală a Olandei, ci doar de prim-ministrul țării în care au avut loc Jocurile Invictus.

meghan harry invictus

Harrys și Meghan au participat activ la toate evenimentele dedicate Jocurilor Invictus, derulate la arena Zuiderpark din Haga.

Ducii au fost însoțiți permanent la evenimentul sportiv de o echipă de filmare Netflix, deoarece aceștia strâng material pentru realizarea unei serii-documentar care va fi difuzată de gigantul de streaming. Ducii de Sussex au încheiat un contract consistent cu Netflix, în valoare de peste o sută de milioane de dolari, pentru care ar trebui să livreze o serie de domentare care implică activitatea lor extra-regală – diverse acte de caritate, evenimente socio-mondene și competiții precum Jocurile Invictus. Anumite voci i-au criticat pe Ducii de Sussex că se folosesc de aceste aspecte pentru a încasa un cec consistent.

meghan harry invictus

La ceremonia de deschidere a Jocurilor Invictus, Prințul Harry a fost introdus pe scenă de soția lui, Meghan, care a ținut un discurs emoționant, la sfârșitul căruia și-a sărutat partenerul.

Se pare că Meghan Markle se întoarce în cursul zilei de luni înapoi în SUA, iar Harry rămâne la Haga până la încheierea jocurilor; la ceremonia de închidere este așteptat și Regele Willem-Alexander.

Foto: Hepta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts