Monica Cismaru ∙ January 13, 2022 ∙ 3 min read

georgina rodriguez

Georgina Rodriguez (27 de ani), iubita fotbalistului Cristiano Ronaldo, cel mai bine plătit sportiv din lume, va fi protagonista propriului ei reality -show pe Netflix, intitulat Soy Georgina – Eu sunt Georgina.

”Veniți alături de Georgina Rodriguez – mamă, influencer, femeie de afaceri și partenera lui Cristiano Ronaldo – și urmăriți acest portret realizat în profunzime despre viața ei”, își prezintă canalul de streaming noul proiect, intitulat Soy Georgina. În urma trailerului reality-show-ului, putem vedea cum cuplul de vedete format din Georgina Rodriguez și Cristiano Ronaldo abordează provocările vieții alături de copiii lor.

georgina rodriguez

”Mulțumesc Netflix că mi-a oferit șansa de a trăi una dintre cele mai frumoase aventuri din viața mea și le transmit milioane de mulțumiri follower-ilor și prietenilor care vor urmări acest reality-show, a transmis Georgina Rodriguez pe Instagram, alături de câteva fotografii glamouoroase care lasă să transpară stilul de viață extravagant pe care îl trăiește. Show-ul va fi lansat pe 27 ianuarie, chiar de ziua ei.

georgina rodriguez

Georgina Rodriguez este însărcinată cu gemeni și urmează să nască la primăvară, iar anunțul a fost făcut în luna octombrie 2021. Ea mai are o fetița cu Cristiano Ronaldo, Alana, născută în 2017. Cristiano Ronaldo mai are trei copii născuți de mame surogat – Cristianinho, de 11 ani, care a venit pe lume în timpul relației lui cu modelul Irina Shayk, și gemenii Eva si Matteo, de patru ani.

georgina rodriguez

Georgina Rodriguez s-a născut în 1994 în Jaca, Spania, într-o familie săracă și a lucrat ca ospătăriță și ca menajeră pentru familii din Marea Britanie. Tatăl ei a mers la închisoare pentru trafic de droguri. Georgina a lucrat ca vânzătoare la magazinul brandului Gucci din Madrid și l-a cunoscut pe Cristiano Ronaldo în 2016, la un eveniment Dolce & Gabbana, iar de atunci au rămas împreună.

Partenerea fotbalistului este și un model de succes și are milioane de urmăritori pe rețelele de socializare. Recent, ea a povestit cât de greu i-a fost să se întrețină pe când era o simplă angajată în Madrid și locuia într-un spațiu de depozitare în care ”murea de frig iarna și se cocea de cald vara”, a cărui chirie era infimă față de cea a locuințelor ”normale”. Ea a menționat că întâlnirea cu Cristiano Ronaldo i-a schimbat viața.

Foto: Hepta, Instagram

Related Posts

Julia Roberts, în următorul film al lui Luca Guadagnino

Regina comediilor romantice revine cu un nou proiect surprinzător, semnat de Luca Guadagnino, autorul recentului succes Challengers. Julia…

Se pregătește un nou serial marca Game of Thrones

Fanii serialului Game of Thrones au motive de bucurie, deoarece o nouă producție care are legătură cu acțiunea…

Jennifer Love Hewitt își lansează cartea de memorii, Inheriting Magic

Actrița Jennifer Love Hewitt (45 de ani) își lansează cartea de memorii Inheriting Magic, iar pe copertă apare…

UNDA lansează “Spring Dining Experience” un concept fresh, de primăvară, cu experiențe pentru toate simțurile

Restaurantul UNDA Open Cuisine revitalizează scena culinară din nordul Bucureștiului cu lansarea conceptului de “Spring Dining Experience”. Acest…

The Motans și Andra sunt noile voastre personaje preferate în videoclipul piesei ,,Înapoi în viitor”

V-a plăcut, v-a rămas pe buze, iar acum puteți urmări povestea de iubire a piesei ,,Înapoi în viitor”,…

Care sunt cele mai căutate destinații în 2024?

Îți prezentăm topul celor mai căutate destinații din 2024, potrivit rezultatelor comunicate de platforma de turism Airbnb. La câțiva…

Victoria Beckham, la 50 de ani – Iată 12 lucruri mai puțin cunoscute despre vedetă

Victoria Beckham împlinește pe 17 aprilie vârsta de 50 de ani. Fosta componentă Spice Girls, actual antreprenor și…

Cine a fost partenera lui Roberto Cavalli- Modelul suedez Sandra Nilsson (38 de ani)

Celebrul creator de modă italian Roberto Cavalli a decedat pe 12 aprilie, la vârsta de 83 de ani,…

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu revin la MasterChef România – PRO TV

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu revin la PRO TV, la emisiunea care i-a consacrat, MasterChef România,…

Alist Bazar, noutățile săptămânii

Ca în fiecare săptămână, vă ținem la curent cu noutăți și lansări de tot felul. Iată ce ne-a…