georgina rodriguez

Georgina Rodriguez (27 de ani), iubita fotbalistului Cristiano Ronaldo, cel mai bine plătit sportiv din lume, va fi protagonista propriului ei reality -show pe Netflix, intitulat Soy Georgina – Eu sunt Georgina.

”Veniți alături de Georgina Rodriguez – mamă, influencer, femeie de afaceri și partenera lui Cristiano Ronaldo – și urmăriți acest portret realizat în profunzime despre viața ei”, își prezintă canalul de streaming noul proiect, intitulat Soy Georgina. În urma trailerului reality-show-ului, putem vedea cum cuplul de vedete format din Georgina Rodriguez și Cristiano Ronaldo abordează provocările vieții alături de copiii lor.

georgina rodriguez

”Mulțumesc Netflix că mi-a oferit șansa de a trăi una dintre cele mai frumoase aventuri din viața mea și le transmit milioane de mulțumiri follower-ilor și prietenilor care vor urmări acest reality-show, a transmis Georgina Rodriguez pe Instagram, alături de câteva fotografii glamouoroase care lasă să transpară stilul de viață extravagant pe care îl trăiește. Show-ul va fi lansat pe 27 ianuarie, chiar de ziua ei.

georgina rodriguez

Georgina Rodriguez este însărcinată cu gemeni și urmează să nască la primăvară, iar anunțul a fost făcut în luna octombrie 2021. Ea mai are o fetița cu Cristiano Ronaldo, Alana, născută în 2017. Cristiano Ronaldo mai are trei copii născuți de mame surogat – Cristianinho, de 11 ani, care a venit pe lume în timpul relației lui cu modelul Irina Shayk, și gemenii Eva si Matteo, de patru ani.

georgina rodriguez

Georgina Rodriguez s-a născut în 1994 în Jaca, Spania, într-o familie săracă și a lucrat ca ospătăriță și ca menajeră pentru familii din Marea Britanie. Tatăl ei a mers la închisoare pentru trafic de droguri. Georgina a lucrat ca vânzătoare la magazinul brandului Gucci din Madrid și l-a cunoscut pe Cristiano Ronaldo în 2016, la un eveniment Dolce & Gabbana, iar de atunci au rămas împreună.

Partenerea fotbalistului este și un model de succes și are milioane de urmăritori pe rețelele de socializare. Recent, ea a povestit cât de greu i-a fost să se întrețină pe când era o simplă angajată în Madrid și locuia într-un spațiu de depozitare în care ”murea de frig iarna și se cocea de cald vara”, a cărui chirie era infimă față de cea a locuințelor ”normale”. Ea a menționat că întâlnirea cu Cristiano Ronaldo i-a schimbat viața.

Foto: Hepta, Instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts