Monica Cismaru ∙ January 13, 2022 ∙ 3 min read

georgina rodriguez

Georgina Rodriguez (27 de ani), iubita fotbalistului Cristiano Ronaldo, cel mai bine plătit sportiv din lume, va fi protagonista propriului ei reality -show pe Netflix, intitulat Soy Georgina – Eu sunt Georgina.

”Veniți alături de Georgina Rodriguez – mamă, influencer, femeie de afaceri și partenera lui Cristiano Ronaldo – și urmăriți acest portret realizat în profunzime despre viața ei”, își prezintă canalul de streaming noul proiect, intitulat Soy Georgina. În urma trailerului reality-show-ului, putem vedea cum cuplul de vedete format din Georgina Rodriguez și Cristiano Ronaldo abordează provocările vieții alături de copiii lor.

georgina rodriguez

”Mulțumesc Netflix că mi-a oferit șansa de a trăi una dintre cele mai frumoase aventuri din viața mea și le transmit milioane de mulțumiri follower-ilor și prietenilor care vor urmări acest reality-show, a transmis Georgina Rodriguez pe Instagram, alături de câteva fotografii glamouoroase care lasă să transpară stilul de viață extravagant pe care îl trăiește. Show-ul va fi lansat pe 27 ianuarie, chiar de ziua ei.

georgina rodriguez

Georgina Rodriguez este însărcinată cu gemeni și urmează să nască la primăvară, iar anunțul a fost făcut în luna octombrie 2021. Ea mai are o fetița cu Cristiano Ronaldo, Alana, născută în 2017. Cristiano Ronaldo mai are trei copii născuți de mame surogat – Cristianinho, de 11 ani, care a venit pe lume în timpul relației lui cu modelul Irina Shayk, și gemenii Eva si Matteo, de patru ani.

georgina rodriguez

Georgina Rodriguez s-a născut în 1994 în Jaca, Spania, într-o familie săracă și a lucrat ca ospătăriță și ca menajeră pentru familii din Marea Britanie. Tatăl ei a mers la închisoare pentru trafic de droguri. Georgina a lucrat ca vânzătoare la magazinul brandului Gucci din Madrid și l-a cunoscut pe Cristiano Ronaldo în 2016, la un eveniment Dolce & Gabbana, iar de atunci au rămas împreună.

Partenerea fotbalistului este și un model de succes și are milioane de urmăritori pe rețelele de socializare. Recent, ea a povestit cât de greu i-a fost să se întrețină pe când era o simplă angajată în Madrid și locuia într-un spațiu de depozitare în care ”murea de frig iarna și se cocea de cald vara”, a cărui chirie era infimă față de cea a locuințelor ”normale”. Ea a menționat că întâlnirea cu Cristiano Ronaldo i-a schimbat viața.

Foto: Hepta, Instagram

Related Posts

Filosofia de viață și de frumusețe a lui Anne Hathaway

Anne Hathaway este una dintre cele mai apreciate actrițe de la Hollywood. La 40 de ani, vedeta a…

Colecția de artă a lui Gérard Depardieu, scoasă la licitație

În septembrie, aproape 250 de lucrări (sculpturi, picturi și desene) din colecția de artă a lui Gérard Depardieu…

Cindy Crawford povestește cum a schimbat-o mariajul cu Richard Gere

Cindy Crawford (57 de ani) s-a căsătorit cu Richard Gere (74 de ani) la vârsta de doar 22…

Power Couples – Regele Charles și Camilla, alături de Emmanuel și Brigitte Macron

Regele Charles III, alături de Regina Camilla, se află zilele acestea într-o vizită oficială în Franța, unde îl…

„Obiectivul ar trebui să fie găsirea unui echilibru în care designerii și AI-ul conclucrează”, spune Isabel Regino, Senior Brand Strategist & Marketing Manager

„AI nu este un substitut pentru creativitatea umană, imaginație și gândire critică” crede Isabel Regino, Senior Brand Strategist…

10 lucruri pe care nu le știai despre Sophia Loren (în afară de faptul că azi împlinește 89 de ani)

Câștigătoarea premiului Oscar, celebra actriță Sophia Loren a împlinit 89 de ani, astăzi, pe 20 septembrie. După lansarea,…

Jennifer Aniston: ”Arăt mai bine acum decât la 20 de ani!”

Jennifer Aniston a acordat un interviu despre rutina ei de fitness, pe care o compară cu cea din…

Shannen Doherty, Brenda din Beverly Hills, 90210, în lacrimi

O parte dintre vedetele serialului pentru adolescenți extrem de popular în anii ’90, Beverly Hills, 90210 s-au reunit…

Upgrade Education, consiliere educațională pentru elevii care vor să studieze la universități de top din străinătate (P)

Upgrade Education este o firma de consiliere educațională care oferă sprijin elevilor care își doresc să studieze la…

Irina Bossy Ghica: Anul acesta, Karpatia Horse Show aduce puncte de calificare la Jocurile Olimpice de la Paris din 2024.

Irina Bossy Ghica, stră-strănepoata lui Ion Ghica și a lui Gheorghe Grigore Cantacuzino, este moștenitoarea domeniului Cantacuzino de…