casa cristiano ronaldo

Considerat unul dintre cei mai buni fotbaliști din toate timpurile, Cristiano Ronaldo a intrat și el în carantină, ca toți oamenii, și își petrece zilele în vila lui somptuoasă din Madeira, Portugalia, alături de logodnica lui, Georgina Rodriguez, și de cei patru copii.

Madeira este orașul natal al lui Cristiano Ronaldo, iar sportivul ne ține la curent cu prgramul lui de autoizolare pe pagina lui de Instagram, cea mai urmărită din lume.

casa cristiano ronaldo

 

Cristiano Ronaldo are patru copii: Cristiano Jr., Eva Maria, Mateo și Alana Martina, dintre care doar cea din urmă este și fiica Georginei, restul fiind născuți din mame surogat.

casa cristiano ronaldo

Proprietatea luxoasă în care fotbalistul își petrece timpul are vedere către ocean, cum atfel, și are un design modern, cu mult oțel și sticlă și cu ferestre ample. Culorile alese de cuplul Ronaldo-Rodriguez  pentru locuința lor sunt neutre – negru, gri, crem și alb, cu canapele în nuanțe nisipii, cu pereții și covoarele gri.

Cristiano Ronaldo

De asemenea, în living, se află și o masă mare, din marmură neagră, cu plante de interior și cu un difuzor aromatic. Iluminatul camerei se face prin mai multe dispozitive în forme globulare, care atârnă la diverse înălțimi. Pe acoperișul vilei se află punctul de atracție principal, piscina, în care se bălăcește întreaga familie.

Baia principală are gresie și faianță negre și o cadă cu picioare, transformată în jacuzzi, luminată cu LED-uri. Din casă nu putea să lipsească propria sală de sport, dotată cu tot ce trebuie pentru ca sportivul să se păstreze în formă, chiar și pe durata carantinei.

Related Posts