Cum arată casa Ditei Von Teese

casa dita von teese

Dansatoarea de burlesque Dita Von Teese (47 de ani) a deschis ușa conacului ei maximalist din Los Angeles, iar casa are aceeași personalitate debordantă ca și proprietara ei.

Dita Von Teese locuiește într-un conac stil Tudor din Los Angeles, prezentat în toată splendoarea lui de publicația Architectural Digest.

casa dita von teese

Casa datează din 1927 și fost decorată în totalitate după gustul și asemănarea proprietarei, iar stilul vintage este predominant. Orice se poate spune despre conacul Ditei Von Teese, dar nu că este unul obișnuit. Casa este decorată într-o multitudine de culori vii și este plină de obiecte de taxidermie vintage. Texturile bogate și culorile aprinse predomină, mai puțin în dormitorul vedetei, care este decorat în nunațe neutre, deschise, de alb și gri.

casa dita von teese

Majoritatea pieselor de mobilier sunt achiziționate din shop-uri vintage și recodiționate, iar printre sursele de inspirație ale Ditei în ceea ce privește designul de interior se află lucrările lui Jaques Garcia, unul dintre cei mai renumiți designeri de interior din lume.

casa dita von teese

Vedeta locuiește în conacul în stil Tudor de cinci ani, iar când a cumpărat-o, casa nu avea niciun element din stilul actual. Dita Von Teese a refăcut pe interior fiecare centimetru al clădirii și si-a lăsat amprenta binecunoscută în fiecare colțișor. Materiale precum catifeaua, organza și țesăturile bogate umplu spațiul, care poate părea la un moment dat prea aglomerat și încărcat, dar care reflectă exact stilul ecletic – de art deco și vintage – preferat de proprietară. Aceasta se mândrește și cu un dressing imens, în care își păstreaza sutele de perechi de pantofi și costumele extravagante de scenă.

Proprietatea dispune si de piscină și de o casă de oaspeți, transformată într-un pub în stil englezesc.

Foto: Architectural Digest

Categorii Lifestyle