Prințul Harry și Meghan Markle au întreprins o vizită în secret la Castelul Windsor, pentru a se întâlni cu Regina Elizabeta a II-a și cu Prințul Charles.

După ce s-a aflat că Meghan Markle și Prințul Harry vor lua parte la Jocurile Invictus de la Haga, opinia publică și-a manifestat dezaprobarea față de decizia Ducilor de Sussex de a veni în Europa împreună pentru prima dată în doi ani, fără s-o viziteze pe bunica lui Harry, Regina Elizabeta a II-a. Iată că Ducii au surprins pe toată lumea și au întreprins o vizită secretă la Londra, unde s-au întâlnit cu suveranul englez. Aceasta a fost prima lor întrevedere după interviul exploziv, plin de reproșuri la adresa familiei regale, acordat în urmă cu un an de cei doi soți înstrăinați de rudele lor.

meghan harry

Prințul Harry și Meghan Markle au sosit incognito miercuri în Marea Britanie și se pare că au stat la Frogmore Cottage, locuința lor de pe vremea când trăiau în Marea Britanie.

meghan harry

Ducii s-au întâlnit la Castelul Windsor cu Regina Elizabeta a II-a și cu Prințul Charles pentru prima dată după Megxit. Se pare că cei doi au venit singuri, fără cei doi copii, Archie și Lilibet. Familia regala britanică n-a întâlnit-o încă pe nepoata Lilibet, născută în iunie 2021.

Dacă ultima dată când Meghan s-a aflat în Marea Britanie a fost în urma cu doi ani, chiar înainte de a parasi definitiv familia regală, Prințul Harry și-a văzut familia în urmă cu un an, la înmormântarea bunicului său, Ducele de Edinburgh, Prințul Philip.

După ce au înnoptat la Frogmore Cottage, actuala reședință a Prințesei Eugenie, Ducii de Sussex au zburat spre Olanda, unde au loc Jocurile Invictus.

Foto: Hepta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts