Monica Cismaru ∙ March 24, 2022 ∙ 2 min read
Regina Elizabeta a II-a a Marii Britanii va apărea pentru prima dată pe coperta publicației Vogue, ediția britanică, cu ocazia aniversării Jubileului de Platină, care marchează 70 de ani de când a urcat pe tron.

Fotografia care va fi folosită pe coperta numărului de aprilie este făcută în 1957 de Lord Snowden, fostul soț al Prințesei Margret, iar publicația va apărea pe piață la sfârșitul acestei luni.

În fotografie, suverana Elizabeta a II-a poartă coroana de stat George IV. Numărul de aprilie al publicației va apărea ca un tribut adus Majestătii Sale, în vârstă de 95 de ani. Aceasta nu este prima dată când un membru al familiei regale apare pe coperta revistei.

regina elizabeta a II-a

În 2016, Ducesa de Cambridge Kate Middleton a apărut pe copertă, cu ocazia centenarului publicației, iar în 2019, a fost rândul lui Meghan Markle să-și pună amprenta pe paginile revistei, jucând rol de redactor-șef pentru numărul dedicat femeilor care au schimbat lumea.

regina elizabeta a II-a

Anul Jubileului de Platină al Majestății Sale Regina Elizabeta va continua până în luna iunie, dată la care Regina își aniversează ziua de naștere – astfel, pe întreg teritoriul Marii Britanii, dar și în întreaga lume, în statele care aparțin Commonwealth, vor fi aprinse lumini, iar în centrul atenției se va afla Palatul Buckingham, ca simbol al felului în care Regina a luminat, la rândul său, întreaga viață asupra supușilor ei, menționează maestrul de ceremonii al aniversării.

Foto: Hepta

Related Posts

Filosofia de viață și de frumusețe a lui Anne Hathaway

Anne Hathaway este una dintre cele mai apreciate actrițe de la Hollywood. La 40 de ani, vedeta a…

Colecția de artă a lui Gérard Depardieu, scoasă la licitație

În septembrie, aproape 250 de lucrări (sculpturi, picturi și desene) din colecția de artă a lui Gérard Depardieu…

Cindy Crawford povestește cum a schimbat-o mariajul cu Richard Gere

Cindy Crawford (57 de ani) s-a căsătorit cu Richard Gere (74 de ani) la vârsta de doar 22…

Power Couples – Regele Charles și Camilla, alături de Emmanuel și Brigitte Macron

Regele Charles III, alături de Regina Camilla, se află zilele acestea într-o vizită oficială în Franța, unde îl…

„Obiectivul ar trebui să fie găsirea unui echilibru în care designerii și AI-ul conclucrează”, spune Isabel Regino, Senior Brand Strategist & Marketing Manager

„AI nu este un substitut pentru creativitatea umană, imaginație și gândire critică” crede Isabel Regino, Senior Brand Strategist…

10 lucruri pe care nu le știai despre Sophia Loren (în afară de faptul că azi împlinește 89 de ani)

Câștigătoarea premiului Oscar, celebra actriță Sophia Loren a împlinit 89 de ani, astăzi, pe 20 septembrie. După lansarea,…

Jennifer Aniston: ”Arăt mai bine acum decât la 20 de ani!”

Jennifer Aniston a acordat un interviu despre rutina ei de fitness, pe care o compară cu cea din…

Shannen Doherty, Brenda din Beverly Hills, 90210, în lacrimi

O parte dintre vedetele serialului pentru adolescenți extrem de popular în anii ’90, Beverly Hills, 90210 s-au reunit…

Upgrade Education, consiliere educațională pentru elevii care vor să studieze la universități de top din străinătate (P)

Upgrade Education este o firma de consiliere educațională care oferă sprijin elevilor care își doresc să studieze la…

Irina Bossy Ghica: Anul acesta, Karpatia Horse Show aduce puncte de calificare la Jocurile Olimpice de la Paris din 2024.

Irina Bossy Ghica, stră-strănepoata lui Ion Ghica și a lui Gheorghe Grigore Cantacuzino, este moștenitoarea domeniului Cantacuzino de…