Meghan Markle și Prințul Harry vor călători împreună în Europa la sfârșitul acestei săptămâni cu ocazia desfășurării Jocurilor Invictus, competiție sportivă patronată de Harry, dedicată militarilor veterani răniți pe fronturile de luptă.

Meghan Markle și Prințul Harry vor lua parte la Jocurile Invictus de la Haga, Olanda, iar Ducesa de Sussex se va afla pentru prima dată în Europa de când a părăsit familia regală britanică, în primăvara lui 2020.

meghan harry invictus

Meghan nu a luat parte nici la înmormântarea Prințului Philip din urmă cu un an, nici la comemorarea acestuia de la Wesminster Abbey din urmă cu două săptămâni și nici la Jubileul de Platină al Reginei, care se sărbătorește în această perioadă.

Ducii de Sussex, Meghan și Harry, vor fi însoțiți în periplul lor și de o echipă de filmare Netflix, care înregistrează activitatea lor pentru proiectul Archewell Productions, ce se va materializa cel mai probabil într-un documentar difizat de canalul de streaming, cu care cei doi au un contract consistent de mai multe zeci de milioane de dolari.

meghan harry invictus

Jocurile Invictus au loc între 16 și 22 aprilie și sunt o competiție sportivă internațională dedicată militarilor veterani care au rămas cu sechele majore după confruntările armate.

Se pare că Meghan și Harry vor ajunge în Olanda vineri, pe 15 aprilie, iar o sursă apropiată celor doi, citată de Daily Mail, spune că Meghan ”este foarte încântată să călătorească alături de Harry pentru acest eveniment foarte drag sufletului lui”, iar Ducesa chiar ar putea să urce alături de soțul ei pe scenă, la ceremonia de deschidere a jocurilor.

meghan harry invictus

Nu se știe încă dacă Meghan și Harry vor veni la Haga alături de copiii lor, Archie și Lilibet.

Se pare că seria-documentar pe care o vor filma Meghan și Harry pentru Netflix va avea mai multe episoade în care vor fi prezentate poveștile mai multor competitori Invictus din întreaga lume – foști militari care au suferit răni majore pe front.

meghan harry invictus

Decizia Ducilor de Sussex de a veni în Olanda, după ce au ocolit Marea Britanie în repetate rânduri, a fost întâmpinată de o mulțime de voci critice. Ducii și-au motivat decizia de a nu mai călca în Marea Britanie din cauza lipsei garanției unui sistem de securitate puternic, asigurat de Scotland Yard. Presa s-a interesat și dacă Ducii vor beneficia de protecția poliției olandeze odată ce vor intrar în Olanda, dar instituția a refuzat să ofere informații pe marginea acestui subiect.

Alegerea lui Meghan Markle și a Prințului Harry de a-și face apariția în Europa împreună chiar la Jocurile Invictus are o însemnătate mai profundă. Competiția sportivă a fost primul eveniment la care cei doi și-au făcut apariția în mod oficial ca si cuplu, în urmă cu cinci ani. Atunci, Jocurile Invictus au avut loc în Toronto, Canada, țara în care locuia Meghan, care filma acolo pentru serialul ”Suits”.

Foto: Hepta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts