Monica Cismaru ∙ April 12, 2022 ∙ 3 min read
Meghan Markle și Prințul Harry vor călători împreună în Europa la sfârșitul acestei săptămâni cu ocazia desfășurării Jocurilor Invictus, competiție sportivă patronată de Harry, dedicată militarilor veterani răniți pe fronturile de luptă.

Meghan Markle și Prințul Harry vor lua parte la Jocurile Invictus de la Haga, Olanda, iar Ducesa de Sussex se va afla pentru prima dată în Europa de când a părăsit familia regală britanică, în primăvara lui 2020.

meghan harry invictus

Meghan nu a luat parte nici la înmormântarea Prințului Philip din urmă cu un an, nici la comemorarea acestuia de la Wesminster Abbey din urmă cu două săptămâni și nici la Jubileul de Platină al Reginei, care se sărbătorește în această perioadă.

Ducii de Sussex, Meghan și Harry, vor fi însoțiți în periplul lor și de o echipă de filmare Netflix, care înregistrează activitatea lor pentru proiectul Archewell Productions, ce se va materializa cel mai probabil într-un documentar difizat de canalul de streaming, cu care cei doi au un contract consistent de mai multe zeci de milioane de dolari.

meghan harry invictus

Jocurile Invictus au loc între 16 și 22 aprilie și sunt o competiție sportivă internațională dedicată militarilor veterani care au rămas cu sechele majore după confruntările armate.

Se pare că Meghan și Harry vor ajunge în Olanda vineri, pe 15 aprilie, iar o sursă apropiată celor doi, citată de Daily Mail, spune că Meghan ”este foarte încântată să călătorească alături de Harry pentru acest eveniment foarte drag sufletului lui”, iar Ducesa chiar ar putea să urce alături de soțul ei pe scenă, la ceremonia de deschidere a jocurilor.

meghan harry invictus

Nu se știe încă dacă Meghan și Harry vor veni la Haga alături de copiii lor, Archie și Lilibet.

Se pare că seria-documentar pe care o vor filma Meghan și Harry pentru Netflix va avea mai multe episoade în care vor fi prezentate poveștile mai multor competitori Invictus din întreaga lume – foști militari care au suferit răni majore pe front.

meghan harry invictus

Decizia Ducilor de Sussex de a veni în Olanda, după ce au ocolit Marea Britanie în repetate rânduri, a fost întâmpinată de o mulțime de voci critice. Ducii și-au motivat decizia de a nu mai călca în Marea Britanie din cauza lipsei garanției unui sistem de securitate puternic, asigurat de Scotland Yard. Presa s-a interesat și dacă Ducii vor beneficia de protecția poliției olandeze odată ce vor intrar în Olanda, dar instituția a refuzat să ofere informații pe marginea acestui subiect.

Alegerea lui Meghan Markle și a Prințului Harry de a-și face apariția în Europa împreună chiar la Jocurile Invictus are o însemnătate mai profundă. Competiția sportivă a fost primul eveniment la care cei doi și-au făcut apariția în mod oficial ca si cuplu, în urmă cu cinci ani. Atunci, Jocurile Invictus au avut loc în Toronto, Canada, țara în care locuia Meghan, care filma acolo pentru serialul ”Suits”.

Foto: Hepta

Related Posts

Istanbul – un rai al pasionaților de shopping

Cuprinsă de un sentiment nostalgic pentru că săptămâna trecută pe vremea aceasta singurele cuvinte ce îmi traversau mintea…

Kirstie Alley: ”25 de lucruri pe care nu le știați despre mine”

Vestea morții lui Kirstie Alley din cauza cancerului a îndurerat întreaga lume. Actrița se bucura de o popularitate…

TOP 5 CALITĂȚI ALE UNUI COMPLEX REZIDENȚIAL

Ansamblurile noi de locuințe câștigă din ce în ce mai mult teren în fața locuințelor vechi. Românii aflați…

Performance-uri inedite la Festivalul NOVA

Judith State și Radu Dumitriu, Alexandros Raptis și Andrei Cozlac, Bogdan Moroșanu (Rockabella), Felix Deufel și Nikhil Nagaraj…

Kate Middleton, în cea mai îndrăzneață ținută din acest an

Prințesa de Wales a furat din nou privirile la un eveniment monden. Kate a fost întruchiparea perfecțiunii la…

Actrița Kirstie Alley a murit la vârsta de 71 de ani

Actrița Kirstie Alley, cunoscută mai ales datorită seriei de filme Look Who’s Talking (Uite cine vorbește) a murit…

Povestea continuă cu un nou capitol în culori vibrante. Reinventează-ți atitudinea și ținutele cu noile IQOS Originals DUO & One

Luna decembrie este întotdeauna prilej de meditație asupra anului care se încheie. Tragem linie mental și luăm mai…

George Clooney și soția lui, Amal, apariții strălucitoare pe covorul roșu la Washington

George Clooney (61 de ani) și soția lui, Amal (44 de ani), au fost din nou cele mai…

Povestea lui Bambi, celebrul desen animat, va fi transformată într-un film horror

Desenele animate Bambi au fost lansate în 1942 de Disney și au fost adaptate după cartea scrisă în…

Horoscopul săptămânii

Astrologul Anca Stoica ne dezvăluie în cele ce urmează care sunt planurile astrelor în perioada 5-11 decembrie. Berbec …