meghan harry montecito

După nici doi ani petrecuți în vila lor impresionantă din Montecito, Santa Barbara, în valoare de 15 milioane de dolari, Ducii De Sussex Meghan Markle și Prințul Harry vor să-și găsească o nouă locuință.

Se pare că cei doi nu sunt ”înnebuniți” după vila lor cu nouă dormitoare și 16 băi și își caută un nou spațiu în care să-și clădească un cămin alături de cei doi copii, Archie, doi ani și jumătate și Lilibet, de 7 luni.

Cuplul format din Prințul Harry și Meghan Markle și-a petrecut Crăciunul acasă, alături de cei mici, și se pare că aceasta ar fi ultima lor astfel de sărbătoare de aici. Cei doi își caută un nou spațiu de locuit, tot în zona exclusivistă din Montecito, preferata celebrităților.

meghan harry montecito

”Se gândesc serios să vândă casa, dar aceasta nu va fi scoasă pe piață în mod obișnuit, având în vedere cine sunt proprietarii, nu va fi aratată decât celor care pot dovedi că dispun de fondurile necesare ca s-o achiziționeze și care par clienți serioși”, afirmă surse din apropierea ducilor. ”Vor să rămână în aceeași zona, dar vor să schimbe casa, deoarece nu sunt încântați de clădire și nici de amplasare”, adaugă aceleași surse.

Harry și Meghan și-au cumpărat casa din California după ce au renunțat la îndatoririle regale și au părăsit Marea Britanie în urmă cu doi ani.

Vila impresionanată din Montecito dispune de o curte imensă, plină cu vegetație luxuriantă și are vedere către ocean. De asemenea, are amenajată o cramă, zonă de joacă și cameră de jocuri, sală de sport, spa, cinema, casă de oaspeți separată, teren de tenis și piscină.

Casa i-a aparținut în trecut unui miliardar rus, Serghei Grishin, care o botezase Chateau of Riven Rock.

Foto: Realtor.com, Hepta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts