casa ellen degeneres

La mai puțin de doi ani de la achiziție, vedeta de televiziune Ellen DeGeneres (62 de ani) își vinde casa din Montecito, Santa Barbara, pentru aproape 40 de milioane de dolari. Casa a fost cumpărată pentru suma de 27 de milioane de dolari și a fost renovată în stil balinez, iar acum vedeta vrea să scoată de pe urma proprietății un profit de 13 milioane de dolari.

 

Ellen DeGeneres, alături de soția ei, actrița Portia de Rossi, renunță la casa lor în stil balinez din Montecito, Santa Barbara – unde se învecinează cu Meghan Markle și Printul Harry.

casa ellen degeneres

Casa scoasă la vânzare pentru suma de 39,9 milioane de dolari a fost construită de un filantrop în 2011, este situată pe un deal, cu panoramă mirifică și este înconjurată de o curte spațioasă, cu vegetație luxuriantă.

casa ellen degeneres

Casa lui Ellen DeGeneres are cinci dormitoare și cinci băi și este amenajată în stil balinez, cu podele și tavane din lemn și mobilier în stil asiatic și are aerul unui spa de lux, cu o mulțime de spații de relaxare atât la interior, cât și la exterior.

casa ellen degeneres

De asemenea, și iluminatului natural al casei i s-a acordat o atenție specială, cu ferestre din tavan și până în podea, care permit luminii să invadeze casa. Spațiul este amenajat în stil open-plan, fără delimitări clare, cu legături fluide între exterior și interior. Proprietatea are o piscină infinity și un lac, teren de pickleball și o clădire adiacentă care poate adăposti sala de sport, sauna și un spa exterior.

casa ellen degeneres

casa ellen degeneres

În plus, Ellen DeGeneres a achiziționat între timp și terenul vecin, lucru care a mărit astfel prețul proprietății. Casa se bucură de un sistem de securitate performant, instalat după ce a fost spartă de hoți în urmă cu câteva luni și se pare că acesta a fost și motivul pentru care proprietarele vor să vândă proprietatea.

 

 

Foto: Riskin Partners Group, Hepta

Related Posts