Cum arată casa din Los Angeles a starului momentului, Lily Collins, protagonista ”Emily In Paris”

lily collins casa

Lily Collins, starul din ”Emily In Paris”, unul dintre cele mai urmărite seriale de pe Netflix, ne lasă sa tragem cu ochiul la felul în care arată locuința ei din Los Angeles.

Lily Collins (31de ani) este starul momentului datorită serialului de pe Netflix ”Emily In Paris”, o combinație dintre Sex and the City și Gossip Girl, care prezintă povestea tinerei specialiste în marketing Emily, strămutată cu jobul din Chicago tocmai în Orașul Luminilor.

Actrița a publicat mai multe fotografii pe conturile ei de social media în care se poate distinge felul în care arată locuința ei din Los Angeles, în care s-a mutat dupa ce și-a vândut apartamentul din Sierra Towers – West Hollywood pentru aproape 3 milioane de dolari.

lily collins casa

lily collins casa

Atfel, Lily Collins lasă să se întrevada colțuri din bucătăria, livingul și dormitorul ei, iar protagonsitul fotografiilor este cățelușul ei. Bucătăria are mobilă vernil, pereți albi și blaturi crem, iar cromatica neutră se continuă și în living, unde predomină bejul, negrul, griul și maro-ul. În casă mai sunt elemente de decor cu formă abstractă, iar colțul ei preferat este cel cu un tapet cu flori multicolore.

lily collins casa

lily collins casa

Lily Collins este fiica celebrului cântăreț englez Phil Collins și a actriței americane Jill Tavelman și s-a născut în Marea Britanie, dar a locuit în Statele Unite din copilărie. Lily Collins a studiat jurnalismul la University of Southern California și a colaborat pentru o perioadă cu publicații cunoscute precum Teen Vogue, Seventeen, Los Angeles Times, iar în 2007 a fost desemnată International Model of the Year de ediția spaniola a publicației Glamour. Lily s-a orientat către actorie și a ajuns azi, la 31 de ani, idolul unei generații.

lily collins casa

Serialul Emily In Paris se află în topul preferințelor abonaților canalului de streaming, dar și al contestațiillor venite dinspre francezi, care critică așa-zisele clișee prezentate în film și felul în care este redat stilul de viață franțuzesc. Fie că este adorat sau blamat, serialul nu lasă pe nimeni indiferent și o propulsează pe Lily Collins în topul celor mai admirate actrițe la ora actuală.

Foto: Hepta, Instagram

Categorii Lifestyle