meghan harry santa barbara montecito

După mai multe luni în care au locuit pe la prieteni, Prințul Harry și Meghan Markle au devenit proprietari cu acte-n regulă și s-au mutat într-o casă în zona exclusivistă Santa Barbara – Montecito, unde prețul imobiliarelor ajunge până la 100 de milioane de dolari.

De când s-au mutat în America, Meghan și Harry au fost găzduiți de mogulul din industria divertismentului Tyler Perry, pe proprietatea imensă a acestuia din Beverly Ridge, Los Angeles, cu 12 camere și evaluată la aproape 20 de milioane de dolari. Totuși, exasperați de insistența paparazzilor și din nevoia de a avea un cămin propriu, ducii de Sussex și-au căutat o nouă locuință și se pare că cei doi s-au mutat deja de o lună și jumătate în noua lor casă din Montecito.

 

santa barbara montecito harry meghan

 

Noua casă din Santa Barbara a lui Harry și a lui Meghan, construită în 2003. Proprietatea a costat 14,7 milioane de dolari și are 9 dormitoare și 16 băi


santa barbara montecito

Imagini din casa care îi aparține lui Ellen deGeneres 

 

Printre motivele care i-au îndemnat pe cei doi să-și înființeze propriul lor cămin s-a numărat și faptul că lui Harry nu i-a plăcut foarte mult vila în stil toscan pusă la dispoziție de Perry, care, în ciuda grandorii ei, era prea ”țipătoare” și extravagantă pentru prinț.

santa barbara montecito

santa barbara montecito

Printre noii vecini ai lui Harry și ai lui Meghan se numără Oprah Winfrey, prietena lor apropiată. Aceasta este prima lor casa proprie de când sunt împreună, iar Meghan și Harry sunt în al nouălea cer pentru că acum se pot bucura de intimitatea mult dorită. ”Vor să-și creeze un cămin aici, în această comunitate liniștită, care e ferită de ochii curioșilor. Aici vor să-l crească pe Archie și să ducă o viață normală”, spun surse apropiate ducilor.

santa barbara montecito

Imagini din casa lui Ellen DeGeneres

Zona Montecito se află la aproximativ 120 de kilometri de Los Angeles și este una dintre cele mai căutate datorită serenității oferite, cu plaje întinse și peisaje încântătoare, cu atmosferă relaxantă. Datorită proximității cu Los Angelesul, aici este locul preferat al vedetelor și al celor care lucrează în industria divertismentului de a se retrage de la ritmul tumultos din oraș. Printre vedetele care dețin proprietăți aici, pe lângă Oprah Winfrey, se mai numără Gwyneth Paltrow, Julia Louis Dreyfus, Jeff Bridges, Drew Barrymore, Charlize Theron, Kevin Costner sau Ellen DeGeneres și Portia de Rossi.

 

Foto: Hepta,VILLAGE PROPERTIES REALTORS/CHRISTIE’S INTERNATIONAL REAL ESTATE

Related Posts