Cum arată casa din Malibu a familiei Kardashian

Cu toții visăm la o casă frumoasă pe malul mării sau al oceanului, însă casa de vacanță a lui Kim Kardashian poate satisface și cele mai pretențioase gusturi. Conacul din Malibu în care se relaxează celebra Kim și familia sa a costat 125 milioane de dolari și oferă o superbă priveliște la ocean. Care, spunem noi, merită toți banii!

Clădirea principală este compartimentată în patru dormitoare, șase băi, o bucătărie spațioasă, birou și o terasă superbă. Tot aici găsim și o scară care duce direct spre plaja Paradise Cove.

Terasa si piscina sunt destul de ofertante, iar mobila, albă în cea mai mare parte, este clasică… Reședința vine la pachet cu facilități moderne și „finisaje prețioase”, însă mesajul pe care îl transmite oricărui privitor este: RELAXARE și iar Relaxare.

Casa mai dispune de un SPA, dar și un studio de înregistrări. Vedem multe zone de relaxare, terase deschise și umbrite. De la primul nivel al casei coboară câteva scări spre o altă terasă spațioasă, decorată cu mobilă perfectă pentru a petrece câteva ore și a admira oceanul…

FOTO: Hepta

 

Categorii Lifestyle