meghan markle ellen

Meghan Markle a avut o apariție surpriză în show-ul lui Ellen DeGeneres, în care s-a prezentat în ipostaze nemaivăzute până acum.

Se pare că Meghan revine încet, încet la stilul de viață pe care îl avea înainte să-l cunoască  pe Prințul Harry, în care aparițiile în lumina reflectoarelor în calitate de vedetă de divertisment erau o obișnuință. Aceasta este prima apariție de-ale lui Meghan Markle în cadrul unui interviu după dezvăluirile explozive făcute de ea și de Prințul Harry astă-primăvară către Oprah Winfrey.

meghan markle ellen

Ducesa de Sussex a participat și la o farsă făcută pe străzile studiourilor de filmare, în care Meghan bea lapte dintr-un biberon, cântă și dansează caraghios în fața vânzătorilor stradali și își atrage astfel priviri suspecte din partea acestora.

meghan markle ellen

În cadrul interviului din platoul emisiunii găzduite de Ellen DeGeneres, Meghan a oferit amănunte noi și din viața de familie și a publicat o poză cu fiul ei, Archie, în care acesta adună ouăle din poiata lui de găini, denumită Chick Inn. Meghan a mai spus despre fiul ei că este un frate minunat pentru Lilibeth, sora lui mai mică, născută astă-vară.

meghan markle ellen

Meghan a povestit despre viața ei de familie și a menționat că anul acesta va găti ea însăși pentru Sărbătoarea Recunoștinței, una dintre preferatele ei. De asemenea, Meghan a povestit și despre fiica ei și a Prințului Harry, Lilibeth, căreia încep să-i apară dinții. ”Doarme foarte bine, dar încep să-i apară dinții. Toate mamele mă înțeleg. Pot să fie cei mai liniștiți copii din lume, dar, când ajung în această etapă, trebuie să fii foarte răbdător. Noaptea nici nu mai dorm.”

În încheierea emisiunii, Meghan a făcut și o donație de 20 000 de dolari către o organizație non-profit, Twist of Greatness.

Foto: Ellen DeGeneres Show

Related Posts