Sfârșitul unei ere: Ellen DeGeneres renunță la talk-show ul ei după aproape 20 de ani

ellen degeneres final

După 19 sezoane și 3000 de episoade din The Ellen DeGeneres Show, vedeta americană Ellen DeGeneres (63 de ani) anunță că a ajuns la final cu emisiunea care îi poartă numele.

În afară de emisiunile aflate în derulare, Ellen DeGeneres va mai realiza un ultim sezon, cel din 2021-2022. Decizia a fost luată după ce audiențele au scăzut considerabil, iar mai mulți angajați s-au plâns de atmosfera toxică de pe platourile de filmare, indusă de însăși Ellen. Anunțul a fost făcut în cadrul emisiunii de Ellen DeGeneres, care a menționat că a ajuns la concluzia că trebuie să se retragă de mai mult timp și că recentele controverse nu sunt motivul principal pentru care întrerupe talk-show-ul.

ellen degeneres final

Ultimii 18 ani mi-au schimbat viața. Voi toți mi-ați schimbat viața. Sunt recunoscătoare pentru că m-ați urmărit, pentru că ați râs, pentru că ați dansat și pentru că ați și plâns câteodată. Acest show a fost cea mai bună experiență a vieții mele și vă datorez asta vouă. (…) Simt nevoia să iau o pauză de la atâta vorbit. Acum doi ani, am semnat un contract pentru încă trei ani. Am știut dintotdeauna că sezonul 19 va fi ultimul. Adevărul e că întotdeauna mi-am ascultat instinctul, iar acesta mi-a spus că asosit vremea să închei acest capitol minunat”, a spus Ellen DeGeneres în cadrul emisiunii de miercuri.

ellen degeneres final Vedeta de televiziune și de stand-up comedy a promis publicului ”un ultim sezon fantastic, cu multe surprize, dar și cu o rememorare a celor mai frumoase momente”, ca un tribut adus fanilor ei.

Ellen DeGeneres este căsătorită din 2008 cu actrița Portia de Rossi (48 de ani), după ce, în 1997, anunțase că este gay.

Categorii Lifestyle