Monica Cismaru ∙ September 6, 2022 ∙ 2 min read

La o săptămână după apariția articolului controversat din New York Magazine-The Cut, despre Ducesa de Sussex, Meghan Markle a zburat către Marea Britanie, alături de Prințul Harry, pentru a lua parte la One Young World Summit, din Manchester.

Meghan Markle și-a făcut apariția la eveniment într-o ținută roșie, de designer, în valoare de mii de lire sterline, după cum noteaza presa engleză, look menit să atragă toate privirile.

Ducii de Sussex au dat curs primului lor angajament oficial din Marea Britanie de când au părăsit regalitatea și au partiicipat la o masă rotunda la care au discutat despre egalitatea de gen, apoi au luat cuvântul pe rând, pe scenă.

meghan markle printul harry

Organizația One Young World e formată din activiști, persoane implicate în actvități umaniatre, oameni de afaceri, antreprenori, politicieni și inovatori care se reunesc pentru a discuta despre cele mai arzătoare probleme ale umanității.

În discursul ei, Meghan a povestit despre parcursul ei profesional șu despre familia ei.

La momentul în care au ajuns la locul desfășurării conferinței, Ducii de Sussex nu s-au bucurat de cea mai caldă primire din partea celor adunați la fata locului și chiar s-au auzit huiduieli când și-au făcut apariția. Totuși, în sală, când au susținut discursurile, Ducii au primit feedback pozitiv din partea publicului.

meghan markle printul harry

Meghan a fost cea care a deschis cuvântările și a susținut un discurs de șapte minute, la Bridgewater Hall din Manchester, în calitate de consilier One Young World, poziție pe care o deține încă din 2014.

Presa britanică a analizat discursul lui Meghan și l-a catalogat drept sec, lipsit de substanță și prea plin de referințe la ea însăși.

După discurusul de luni de la One Young World Summit, Meghan Markle și Prințul Harry s-au îndreptat către Germania, la Dusseldorf, une are loc evenimentul Invictus Games Dusseldorf 2023 One Year to Go.

Joi, pe 8 septembrie, Meghan și Harry revin în Marea Britanie, pentru a lua parte la Gala Premiilor WellChild, de la Londra.

Foto: Hepta

Related Posts

Andre Agassi și Stefanie Graf, despre prima vizită în România și viața de sportiv. Interviu de Andreea Esca

Legendele tenisului mondial Andre Agassi și Stefanie Graf au pășit pentru prima dată pe pământ românesc, fiind invitați…

Daniel Radcliffe, primul său premiu Tony Awards

Actorul faimos pentru interpretarea lui „Harry Potter”, Daniel Radcliffe a primit primul său premiu Tony Awards, în acest…

Ben Affleck, la ușa fostei soții

Chiar dacă J Lo și Ben Affleck nu confirmă niciunul dintre zvonurile legate de divorțul iminent, acțiunile lui…

Horoscopul săptămânii

Astrologul Anca Stoica vine cu detalii despre fiecare zodie în parte. Iată ce ne rezervă astrele în săptămâna…

„Retreat Vama Veche”, din 18 octombrie, în cinematografe

Ada Condeescu, Adela Popescu și Laura Cosoi rămân „goale” în Vama Veche. Mai precis, în sufletele goale, după…

Clujul, orașul unde IQOS continuă seria evenimentelor aniversare Together X

Evenimentul aniversar a celebrat spiritul IQOS printr-un festival al simțurilor dedicat comunității. Toate simțurile au fost activate într-o…

Nicole Kidman și Zac Efron, aventură toridă în ”A Family Affair”

Nicole Kidman (56 de ani) nu-și ia nicio clipă pauză și lansează film după film. Cel mai recent…

Top 10 destinații pentru 2024, potrivit TikTok

Nu mai e niciun secret că rețelele sociale, în special TikTok, dau tonul în modă, beauty, călătorii și…

Începe TIFF.23!

Festivalul Internațional de Film Transilvania, cel mai important eveniment cinematografic din România, debutează vineri, 14 iunie, cu o…

Ce mesaj a transmis Coldplay, după două seri de concerte la București

Trupa Coldplay a susținut, pe Arena Națională din București, două concerte la care au participat aproximativ 100.000 de…