Monica Cismaru ∙ August 24, 2022 ∙ 2 min read

Ducesa de Sussex Meghan Markle și-a lansat primul episod al podcastului Archetypes pe care îl realizează pe Spotify, în care o are invitată pe prietena ei, Serena Williams. În episodul intitulat ”The Misconception of Ambition” mai figureaza și profesorul de la Universitatea Berkley din California, Laura Kray.

Podcastul Archetypes, realizat în parteneriat cu compania de producție înființată de Prințul Harry și de Meghan, Archewell Audio, va avea în total 12 episoade, iar Meghan a anunțat că va sta de vorbă cu unele dintre cele mai amuzante, puternice și dedicate persoane pe care le cunoaște și că intenționează, de asemenea, să intervieveze și oameni pe care nu i-a mai întâlnit.

meghan markle

Următoarele invitate ale lui Meghan Markle vor fi Regina Crăciunului însăși, Mariah Carey, dar și actrița și producătoarea Mindy Kaling și comedianta și realizatoarea de talk-show Ziwe.

”Sunt Meghan, iar acesta este Archetypes: podcastul în care disecăm, explorăm și dezbatem lucrurile care le îngreunează evoluția femeilor”, anunța în luna martie Ducesa de Sussex. ”Voi discuta cu femei care cunosc mult prea bine felul în care prejudecățile le influențează parcursul. Și voi discuta cu istorici pentru a înțelege cum am ajuns aici, de fapt”, adaugă Meghan Markle.

În bucata dedicată jucătoarei de tenis care și-a anunțat recent retragerea, intitulată ”The Misconception of Ambition with Serena Williams”, Meghan a abordat subiectul standardelor duble cu care se confruntă femeile când sunt ”acuzate” cu condescendență de ambiție. De asemenea, Ducesa a readus în discuție problemele pe care le-a avut cu presa și cu opinia publică de când și-a anunțat logodna cu Prințul Harry și cât de tare a deranjat-o conotația negativă a epitetului atribuit ei, acela de ”ambițioasă”, ca viitoare soție de prinț.

Related Posts

Filosofia de viață și de frumusețe a lui Anne Hathaway

Anne Hathaway este una dintre cele mai apreciate actrițe de la Hollywood. La 40 de ani, vedeta a…

Colecția de artă a lui Gérard Depardieu, scoasă la licitație

În septembrie, aproape 250 de lucrări (sculpturi, picturi și desene) din colecția de artă a lui Gérard Depardieu…

Cindy Crawford povestește cum a schimbat-o mariajul cu Richard Gere

Cindy Crawford (57 de ani) s-a căsătorit cu Richard Gere (74 de ani) la vârsta de doar 22…

Power Couples – Regele Charles și Camilla, alături de Emmanuel și Brigitte Macron

Regele Charles III, alături de Regina Camilla, se află zilele acestea într-o vizită oficială în Franța, unde îl…

„Obiectivul ar trebui să fie găsirea unui echilibru în care designerii și AI-ul conclucrează”, spune Isabel Regino, Senior Brand Strategist & Marketing Manager

„AI nu este un substitut pentru creativitatea umană, imaginație și gândire critică” crede Isabel Regino, Senior Brand Strategist…

10 lucruri pe care nu le știai despre Sophia Loren (în afară de faptul că azi împlinește 89 de ani)

Câștigătoarea premiului Oscar, celebra actriță Sophia Loren a împlinit 89 de ani, astăzi, pe 20 septembrie. După lansarea,…

Jennifer Aniston: ”Arăt mai bine acum decât la 20 de ani!”

Jennifer Aniston a acordat un interviu despre rutina ei de fitness, pe care o compară cu cea din…

Shannen Doherty, Brenda din Beverly Hills, 90210, în lacrimi

O parte dintre vedetele serialului pentru adolescenți extrem de popular în anii ’90, Beverly Hills, 90210 s-au reunit…

Upgrade Education, consiliere educațională pentru elevii care vor să studieze la universități de top din străinătate (P)

Upgrade Education este o firma de consiliere educațională care oferă sprijin elevilor care își doresc să studieze la…

Irina Bossy Ghica: Anul acesta, Karpatia Horse Show aduce puncte de calificare la Jocurile Olimpice de la Paris din 2024.

Irina Bossy Ghica, stră-strănepoata lui Ion Ghica și a lui Gheorghe Grigore Cantacuzino, este moștenitoarea domeniului Cantacuzino de…