Monica Cismaru ∙ August 16, 2022 ∙ 3 min read

Meghan Markle și Prințul Harry revin în Marea Britanie în luna septembrie, la trei luni de la ultima lor vizită, prilejuită de aniversarea celor 70 de ani petrecuți de Regina Elisabeta pe tron. Atunci, Ducii de Sussex n-au petrecut decât un sfert de oră într-o întrevedere tête-à-tête cu Regina, pe care n-au avut permisiunea s-o filmeze sau s-o fotografieze pentru documentarul pe care îl realizează pentru Netflix.

Meghan Markle și Prințul Harry și-au programat o nouă vizită în Marea Britanie la începutul lui septembrie. Cei doi vor vizita Manchester cu ocazia summitului One Young World, un eveniment dedicat tinerilor lideri. Apoi, cei doi se vor îndrepta spre Düsseldorf, Germania, pentru evenimentul Invictus Games Düsseldorf 2023 One Year to Go și revin în Marea Britanie pentru ceremonia WellChild Awards.

meghan markle printul harry

Prima vizită a Ducilor de Sussex în Anglia este programată în preajma datei de 5 septembrie, într-o săptămână foarte aglomerată pentru Regină, deoarece atunci suveranul trebuie să se întâlnească cu noul prim-ministru desemnat al Marii Britanii.

meghan markle printul harry

Încă nu se știe dacă Meghan și Harry vor veni în Europa însoțiți de copiii lor, Archie și Lilibet, dar cu siguranță se vor întâlni cu monarhul, care le-ar fi înaintat deja o invitație la castelul Balmoral din Scoția, locul în care Regina își petrece timpul în sezonul cald. Cel mai probabil, Ducii de Sussex se vor întâlni cu Regina la Londra sau la Windsor. Apropiații Casei regale spun că, dacă întâlnirea va avea loc la Balmoral, aceasta ar putea fi una mai relaxată față de cea de la Londra, dar că e posibil ca lui Meghan să nu-i placă împrejurimile sălbatice din Scoția, unde nu poate fi fotografiată după bunul plac.

regina elisabeta a II-a

Anunțul vizitei Ducilor de Sussex în Marea Britanie vine la scurt timp după ce Prințul Harry a deschis un al doilea proces cu Scotland Yard și cu guvernul englez, prin care le contestă decizia de a nu-i permite să plătească pentru protecția poliției când vine în vizită în Europa din California. Deja printr-un prim proces Harry se judecă pentru că i s-au tăiat fondurile ce provin din taxele cetățenilor pentru protecția poliției și își motivează gestul prin faptul că se teme pentru integritatea soției și copiilor săi când vine în Anglia.

Când au vizitat ultima dată Marea Britanie, Ducii de Sussex au avut doar câteva apariții publice și nu s-au întâlnit privat decât cu Regina Elisabeta a II-a, nu și cu Ducii de Cambridge, Kate și William, care au și refuzat atunci să participe la aniversarea de un an a micuței Lilibet și se pare că nici acum nu se întrevede nicio întâlnire de reconciliere.

Foto: Hepta

Related Posts

The Timeless Pirelli

Sfârșitul anului a adus cu el și lansarea iconicului calendar Pirelli, a 50-a ediție, lansare care a avut…

Corina Olaru, designerul de interior care a transformat Room 12 în „acasă”

Ediția print de iarnă Alist Magazine este o bucurie estetică de la prima până la ultima pagină. Pentru…

Cozonacul lui Scărlătescu, secretul desertului-vedetă de pe Masa de Crăciun

Ai intrat deja în febra Sărbătorilor? De la cadouri până la preparatele cu care îi surprinzi pe cei…

Taylor Swift a fost desemnată Personalitatea Anului de publicația Time

Nu e nicio surpriză în alegerea publicației Time pentru Personalitatea Anului 2023. Taylor Swift (33 de ani) primește…

De Crăciun, Stella Artois continuă să aducă prietenii și familiile împreună

Îmi amintesc cu claritate Crăciunurile copilăriei, cea mai așteptată și frumoasă perioada a anului, când găseam dimineața bradul…

Angelina Jolie revine în Maleficent, partea a treia

Angelina Jolie (48 de ani) anunță că revine în rolul ei de succes, Maleficent, partea a treia, după…

Peste 140 000 de vizitatori în weekend-ul prelungit de deschidere al “WEST SIDE CHRISTMAS MARKET”, târgul de Crăciun organizat de UNTOLD UNIVERSE

Spectacol cu focuri de artificii, zeci de mii de luminițe de Crăciun și concerte Fuego și Gașca Zurli…

Cele mai bune filme ale anului 2023

Cele mai importante publicații internaționale au realizat clasamente cu cele mai bune filme ale anului 2023. Anul care…

Actorul de origine română Sebastian Stan, în rolul vieții lui

Sebastian Stan (41de ani), actor de origine română, născut la Constanța, este unul dintre cei mai apreciați de…

Teatru de păpuși, colinde și ateliere de artă pentru toată familia, între 6-22 decembrie, la Art Safari Christmas Edition

Palatul Dacia-România de pe Lipscani se transformă în casa lui Moș Crăciun și găzduiește cel mai distractiv eveniment…