Prințul Harry și Meghan Markle vor întreprinde prima lor vizită în Marea Britanie alături de copiii lor, Archie (3 ani) și Lilibet (1 an), cu ocazia Jubileului de Platină al Reginei Elizabeta a II-a, sărbătorit pe data de 2 iunie.

Este pentru prima dată când membrii familiei regale britanice o vor vedea pe fiica Ducilor, Lilibet, care nu a mai călătorit în afara Statelor Unite de când s-a născut. Archie a venit pe lume în Anglia, iar la un an de la nașterea sa, părinții lui au renunțat la statutul lor de membri activi ai familiei regale britanice și si-au mutat în canada, apoi în SUA, prin procesul numit de presă Megxit.

meghan marea britanie

Regina Elizabeta i-a invitat pe Prințul Harry și pe Meghan Markle la sărbătorirea Jubileului, care marchează cei 70 de ani petrecuți te tron. Harry și Meghan au facut o vizită fulger de Paște la Windsor, unde au petrecut timp cu Regina și cu Prințul Charles, înainte să plece la Haga, în Olanda, unde au avut loc Jocurile Invictus, patronate de Harry.

familia regala

Inițial, Regina i-a invitat pe duci să stea alături de ea la balconul de la Buckingham Palace, de unde își vor saluta supușii, dar apoi și-a retras invitația și a decis ca doar membrii activi ai familiei regale să se afișeze la balcon alături de ea, iar din anturaj vor face parte doar Prințul Charles și Camilla, William și Kate, Contele și Contesa de Wessex, Prințesa Anne, Ducele și Ducesa de Gloucester, Ducele de Kent și Prințesa Alexandra. Pe lângă aceștia, vor mai lua parte la ceremonia de la balcon copiii ducilor de Cambridge și Wessex, dar și Sir Tim Laurence, soțul Prințesei Anne.

Foto: Hepta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts