harry meghan archie lilibet

Ducii de Sussex ne-au rezervat o surpriză de sărbători și au publicat prima lor fotografie în formulă completă: Prințul Harry, Meghan, Archie și Lilibet Diana, care e prezentată pentru prima dată publicului.

Ducii de Sussex lansează în Ajun de Crăciun fotografia cu familia completă și o prezintă în premieră pe fiica lor, Lilibet Diana, care s-a născut astă-vară, în luna iunie. De asemenea, din fotografie se poate vedea cât de mult a crescut Archie, care are doi ani și jumătate, și cât de mult îi seamănă tatălui lui.

Meghan și Harry debordează de fericire în fotografie. Harry îl ține în brațe pe Archie, iar Meghan o ridică pe Lilibet. Cuplul care s-a retras din familia regală britanică afișează un stil casual, relaxat – Meghan și Harry sunt îmbrăcați în blugi și poartă bluze simple.

harry meghan archie lilibet

Alături de fotografia cu întreaga familie, cuplul format din Harry și Meghan scrie:

”În anul 2021 am întâmpinat venirea pe lume a fiicei noastre, Lilibet. Archie ne-a făcut Mama și Tata, iar Lili ne-a transformat într-o familie. Privim cu încredere către 2022 și, în acest sens, am făcut donații în numele vostru către mai multe organziații de caritate care sprijină bunăstarea familiilor americane, mai ales a celor care au avut membri pe frontul din Afganistan, dar a celor care ar avea nevoie de concediu plătit pentru creșterea copiilor. Vă urăm Sărbători fericite și un An Nou plin de prosperitate!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts