meghan markle scrisoare deschisa

Meghan Markle intervine pe lângă politicienii americani cu o scrisoare deschisă prin care cere garantarea dreptului la concediu plătit pentru angajați și spune că această problemă nu trebui să presupună compromisuri sau să fie supusă negocierilor. Meghan spune că vorbește din poziția de părinte și cetățean implicat.

În scrisoarea deschisă către congres, Meghan Markle amintește și despre copiii ei, Archie și Lilibeth, și spune că ea și Prințul Harry sunt copleșiți de creșterea celor mici.

meghan markle scrisoare deschisa

În luna iunie, eu și cu soțul meu am devenit părinți pentru a doua oară. Ca orice părinți, am fost copleșiți de fericire. Și, la fel ca și ceilalți părinți, am fost copleșiți de responsabilități. Dar, spre deosebire de multi alți părinți, noi facem parte dintr-o categorie mai puțin numeroasă a celor care nu se confruntă cu realitatea crudă de cântări între decizia de a ne întoarce la serviciu sau de a mai petrece câteva luni în plus cu copilul. Am știut încă de la început că ne putem dedica trup și suflet acestei etape vitale din viața celor mici. Știam că nu vom fi nevoiți să facem alegeri imposibile legate de creșă, de serviciu, de asigurările medicale pe care trebuie să le facă cei mai mulți oameni”, scrie Meghan.

meghan markle scrisoare deschisa

Nicio familie nu ar trebui să se confrunte cu astfel de decizii. Nicio familie nu ar trebui să aleagă între a-și putea câștiga existența și a avea libertatea de a-și crește copiii”, concluzionează Meghan.

Știu că o astfel de decizie poate avea o mare încărcătură politică, dar aici nu e vorba de dreapta sau de stanga, ci despre bine și rău. E vorba despre a pune familiile mai presus de politică. E nevoie de o schimbare, cu asta putem fi cu toții de acord. Într-un moment în care părem mai înstrăinați ca oricând, hai să lăsăm acest obiectiv să ne unească. Așa că, în numele familiei mele – al lui Archie, Lili și Harry, vă mulțumesc că ați citit această scrisoare și, din partea tuturor familiilor, vă cer să acordați atenția necesară acestui aspect și să nu-l lăsăm să se piardă în neant”, conchide Meghan.

 

Foto: Hepta

Related Posts