Cum arăta locuința din Toronto a lui Meghan Markle, înainte să devină Ducesă

casa meghan markle toronto

Pe vremea când nu era ducesă și era cunoscută doar datorită serialului ”Suits”, în care deținea unul dintre rolurile principale, Meghan Markle locuia în Toronto, Canada, într-o locuință cu trei dormitoare și două băi, situată în zona bună a orașului, Seaton Village.

Imediat după logodna ei cu Prințul Harry, Meghan Markle a reunțat la viața din Canada și la activitatea actoricească și s-a mutat în Marea Britanie. Locuința în care a stat fosta actriță, actuala Ducesă de Sussex, a fost vândută în 2017 pentru 1,4 milioane de dolari.

casa meghan markle toronto

casa meghan markle toronto

Acesta estei și locul în care a înflorit relația lui ei cu Prințul Harry, iar fosta actriță obișnuia să-l invite adesea la ea acasă, la masă pe bărbatul care avea să-i devină soț.

casa meghan markle toronto

Meghan Markle obișnuia să publice numeroase fotografii pe Instagram din propria ei casă, iar personajele centrale erau cățeii ei, pozați în diverse ipostaze amuzante.

casa meghan markle toronto

Casa dispune și de o curte interioară, care are vedere dinspre bucataria utilată complet.

casa meghan markle toronto

Locuința era decorată în tonuri neutre, de bej alb și maro, cu mobilă confortabilă și lumină caldă, liniștitoare, care dădea o notă relaxantă atmosferei.

Din fotografiile postate la acea vreme pe Instagram, se vede clar că Meghan era pasionată de aranjamentele florale și prefera bujorii, iar florile proaspete nu-i lipseau niciodată din casă.

Pe lângă cele trei dormitoare, casa mai are un dining și living room, dar și un spațiu generos la subsol.

În prezent, Meghan Markle și Prințul Harry locuiesc într-un conac impresionant din Montecito, Santa Barbara, alături de cei doi copii – Arcahie și lilibet Diana. Casa a fost cumpărată pentru suma de 14 milioane de dolari.

Foto: Instagram, 10 Yarmouth Road

Categorii Lifestyle