Monica Cismaru ∙ August 30, 2022 ∙ 5 min read

Meghan Markle se află din nou în centrul atenției: Ducesa de Sussex a acordat un interviu și a realizat o ședință foto pentru publicația americană The Cut, în care pune din nou paie pe focul până acum mocnit – izbucnit între ea, Prințul Harry și familia regală britanică.

Într-o mișcare îndrăzneață, făcută chiar în ajunul comemorării morții Prințesei Diana, mama Prinților Harry și William, și în contextul lansării podcastului ei, Archetypes, Meghan Markle oferă noi detalii despre relația ei cu monarhia și despre planurile ei de a se manifesta din ce în ce mai mult acum că s-a rupt de rigorile regale. Totuși, Meghan se prezintă în continuare ca Ducesă, în timp ce aruncă săgeți către familia soțului ei.

meghan markle the cut

Meghan povestește despre viața din Montecito alături de Harry și de cei doi copii, Archie și Lilibet, despre noua ei libertate regăsită și despre felul în care își va folosi vocea și influența pentru susținerea unor cauze nobile. Alături de dezvălurile ei, Meghan apare în fotografii galmouroase, în ținute luxoase, iar poza ”de copertă”, un portret, seamănă izbitor cu una dintre imaginile Prințesei Diana, fotografie realizată cu puțin timp înainte de moartea ei, din august 1997.

meghan markle the cut

Meghan Markle spune pentru The Cut că s-a simțit ”forțată să părăsească Marea Britanie deoarece doar prin simpla ei existență și a lui Harry, deranjau dinamica ierarhiei”, iar când a fost întrebată dacă relația ei cu monarhia, dar și cu propria ei familie, au șanse de îmbunătățire, Ducesa a răspuns că ”e nevoie de multe eforturi pentru a ierta” și că Harry i-a spus că și-a pierdut tatăl în tot acest proces și că e decizia lui dacă se împacă sau nu cu restul familiei de care s-a înstrăinat.

Întrebată despre independența financiară pe care și-o doreau față de regalitate, Meghan a mai spus că ea și cu Harry le-au sugerat membrilor familiei regale să le permită să muncească în numele regalității, dar să-și poată câștiga propriii lor bani și așa poate toate comentariile despre cheltuielile lor se vor opri. Totuși, Meghan adaugă că nu li s-a permis acest lucru și subliniază că alți membri ai familiei britanice, prinți și prințese, s-au bucurat acest drept.

meghan markle the cut

Ducesa de Sussex menționează și că a avut mereu libertatea de exprimare și că a putut să vorbească mereu despre experiența ei, dar că a ales să n-o facă , deoarece încă se află în etapa de vindecare.

meghan markle the cut

Reporterul care a realizat interviul cu Meghan Markle descrie și casa somptuoasă din Montecito, Santa Barbara, în care locuiesc Harry și Meghan, alături de copiii lor și de câinele familiei, un labrador adoptat din Africa. ”Casa din Montecito este atât de grandioasă încât te surprinde și te face să-ți dai seama că bogăția inimaginabilă e realitatea de zi cu zi a cuiva. Evocă stilul unei vile clasice toscane, a unei podgorii din Napa sau a unui country-club din Beverly Hills, decorat cu gust, în tonuri neutre, specifice unei reședințe de la malul oceanului, cu un aer relaxat, iar atmosfera casei ar putea fi comparată cu cea oferită de milionarii care se îmbracă casual, în blugi”, scrie reporterul.

meghan markle the cut

Găsirea unei case în care să-și înceapă noua viață n-a fost ușoară, spune Meghan.

”Căutam ceva în această zonă (Montecito) , iar această casă ne tot apărea în căutarile noastre online”, povestește Meghan, care adaugă că, ințial, n-au vrut s-o viziteze. ”Nu aveam joburi, așa că nu aveam de ce să vedem această casă. Era imposibil. Era ca atunci când eram mai tânără și evitam să fac window shopping – adică nu voiam să văd și să ating lucruri pe care nu mi le permiteam, nu m-ar fi făcut să mă simt bine”. Totuși, cuplul proaspăt strămutat în SUA a mers să vadă reședința și s-au îndrăgostit pe loc de conac, mai ales că banii începuseră să curgă – contracte consistente cu Spotify și cu Netflix, de peste 100 de milioane de dolari.

”Am făcut tot ce ne-a stat în putință să cumpărăm această casă, deoarece ne oferă bucurie, calm, ne vindeca, ne simțim liberi”.

Meghan urmează să lanseze cel de-al doilea episod al podcastului ei, Archetypes, azi, iar noua ei invitată este nimeni alta decât Mariah Carey, iar publicul, dar și familia regală britanică, scrie presa engleză, se așteaptă la noi declarații acide din partea Ducesei, care depune toate eforturile pentru promovarea noului ei proiect.

Foto: The Cut/Campbell Addy

Related Posts

Interviu: Inteligența artificială în dialog cu Iulia Ionescu

De această dată, Iulia Ionescu, realizatoarea celei mai urmărite emisiune de tehnologie din România, a stat de vorbă…

Ce filme și seriale vedem în decembrie pe platformele de streaming

Cel mai bun plan pentru decembrie? Filme bune, seriale noi, ciocolată caldă, lumânări parfumate, zăpadă, turtă dulce și…

Horoscopul lunii decembrie 2023

Astrologul Anca Stoica ne prezintă previziunile astrale pentru luna decembrie 2023. Capricornii acordă timp relaxării, iar Taurii se…

Vacanța de vis, așa cum o vede echipa A List

La ce visează fetele din redacția A List Magazine pentru ziua când bugetul de călătorie va fi fără…

Bucură-te împreună cu întreaga familie, în mini-vacanța de 1 Decembrie, de super filme și seriale de la Disney+!

Începutul lunii decembrie reprezintă startul perioadei festive, când totul este îmbrăcat în sărbătoare, când poveștile magice și decorurile…

Jennifer Lopez își lansează un nou album după o pauză de zece ani

La o distanță de zece ani de la lansarea ultimului ei album, Jennifer Lopez revine în peisajul muzical…

Heidi Klum și Leni, mamă și fiică, în lenjerie intimă festivă

Heidi Klum (50 de ani) și fiica e în vârstă de 19 ani, Leni, revin cu noi imagini…

Cele mai bune destinații de Revelion din Europa. Tu unde petreci noaptea dintre ani?

Vrei să începi un an nou, într-un loc cu totul și cu totul nou? Îți prezentăm lista cu…

Rămâi în formă peste iarnă! Iată 5 obiceiuri care duc la creșterea în greutate în sezonul rece

Iată care sunt lucrurile pe care ar trebui să le eviți pentru a nu câștiga în greutate peste…

S-a deschis oficial expoziția-manifest Monica Lovinescu, ”Vocea care ni s-a dat”

Expoziția „Monica Lovinescu.Vocea care ni s-a dat”, creată pentru a celebra 100 de ani de la nașterea celei…