Monica Cismaru ∙ December 2, 2022 ∙ 2 min read

Sincronizare perfectă, neintenționată sau un plan bine pus la punct de a umbri vizita Prinților de Wales în Statele Unite ? Meghan Markle și Prințul Harry și-au ales ca moment al lansării trailerului documentarului lor de pe Netflix fix perioada în care Prințul William și Kate Middleton întreprind o vizită pe teritoriul Statelor Unite.

Intitulat Harry&Meghan, documentarul Netflix se află în producție de aproape doi ani, timp în care potagoniștii au adunat suficient material pentru a rezultatul care urmează să fie lansat luna aceasta. Presa internațională s-a grăbit să tragă concluzia că lansarea trailerului pentru Harry&Meghan, chiar în a doua zi a vizitei Prinților de Wales în SUA, vine ca o declarație de război.

Documentarul își propune să prezinte viața privată a Ducilor de Sussex după ce au părăsit familia regală britanică, în 2020. ”Nimeni nu știe ce se întâmplă în spatele ușilor închise”, spune Prințul Harry în trailer, iar Meghan îi ține isonul: ”Având în vedere că miza este atât de mare, nu e logic ca povestea noastră să fie spusă chiar de noi însine?” ”A trebuit să fac tot ce mi-a stat în putință pentru a-mi proteja familia”, mai spune Harry în teaserul de un minut al documentarului, în care apare și o imagine cu Prinții de Wales, William și Kate, care sunt surprinși cu o grimasă.

harry&meghan

Trailerul mai conține și câteva fotografii din arhiva personală a Ducilor de Sussex, nemaipublicate până acum. Documentarul Harry&Meghan apare în preajma lansării Memoriilor Prințului Harry, intitulate Spare, și agită și mai mult apele în rândul familiei regale britanice, care se așteaptă la diverse reacții controversate legate de noile demersuri ale Ducilor de Sussex, prin care aceștia ar face dezvăluiri incendiare.

Publicul  se așteaptă ca Meghan și Harry să facă lumină asupra relațiilor lor cu regalitatea britanică sau să arunce gaz pe foc și mai mult decât au făcut-o până acum prin diversele lor declarații.

Între timp, Prinții de Wales, William și Catherine, își continuă vizita în SUA, care se încheie vineri cu o ceremonie pentru Earthshot Prize, gala ce premiază ideile inovatoare legate de protecția mediului.

Foto: Netflix

Related Posts

Marc Anthony s-a însurat cu o fostă concurentă Miss Universe

Marc Anthony (54 de ani), fostul soț al lui Jennifer Lopez și tatăl copiilor ei, s-a însurat în…

INNA prezintă videoclipul oficial „Yummy” feat. Dhurata Dora și Stefflon Don

INNA revine cu o nouă colaborare cu două artiste de top: Dhurata Dora și Stefflon Don și lansează…

Horoscopul săptămânii

Astrologul Anca Stoica ne aduce horoscopul săptămânii 30 ianuarie- 5 februarie 2023. Iată ce ne rezervă astrele in…

Wedding Trends 2023. Ce se poartă și ce nu mai e la modă, cele mai frecvente greșeli, cele mai utile sfaturi. TOP 5 recomandări pentru miri!

Master floristul Nicu Bocancea, designerul Andreea Mărcuță, hair-stylist-ul Adrian Perjovschi impreuna cu echipa sa de beauty și wedding…

Obrăjori de vită cu sos de vin roșu și garnitură de piure de cartofi cu trufe și roșii uscate

Chef Valentin Costea este direct implicat în conceperea meniurilor din ofertele Le Château – Castelul din Inima Capitalei,…

7 seriale de tip reality pentru serile tale de relaxare

Sunt relaxante, amuzante și ușor de urmărit, numai bune de văzut în serile în care îți dorești un…

Me First, un proiect inedit

Dacă ar fi să te gândești la 3 lucruri de preț, lucruri pe care le poți investi în…

CLANUL revine cu sezonul 2, la PRO TV, din 19 februarie

După ce primul sezon din ”Clanul” s-a încheiat cu emoții și cu tensiune, sezonul doi revine în forță,…

Blake Lively, în adaptarea romanului celei mai de succes scriitoare americane, Colleen Hoover – It Ends With Us

Blake Lively și Justin Baldoni vor juca împreună în ecranizarea best-sellerului It Ends with Us, semnat de cea…

Florin Piersic împlinește azi 87 de ani

Pe 27 ianuarie 1936, se năștea, la Cluj, cel care avea să devină unul dintre cei mai cunoscuți…