Monica Cismaru ∙ November 17, 2022 ∙ 3 min read

Se pare că mult-așteptatul documentar realizat pentru Netflix de Ducii de Sussex, Meghan și Harry, va fi lansat luna viitoare, în ciuda reticenței protagoniștilor.

Meghan și Harry, Ducii de Sussex, ar fi primit o sută de milioane de dolari pentru realizarea unui serii-documentar despre viața lor de când au părăsit familia regală britanică pe platforma de streaming. Se pare că producția va fi lansată luna viitoare, în ciuda faptului că autorii documentarului ar fi vrut să mai amâne data la care acesta este făcut public, din cauza reacțiilor negative pe care putea să le primească, mai ales din partea familiei regale britanice și a opiniei publice.

meghan harry netflix

Presa americană scrie că seria-documentar ar putea crea valuri în rândul opiniei publice și că ar scutura din temelii relația Ducilor cu familia regală britanică, și-așa puternic afectată de acțiunile de denigrare aduse de Meghan și de Harry în ultimii doi ani, de când s-au retras din regalitate. Pe deasupra, urmează să apară și cartea de memorii a Prințului Harry, intitulată ”Spare”, în care fiul Regelui Charles al III-lea ar face declarații incendiare despre relația sa cu familia regală și care ar arunca în aer orice șansa de reconciliere dintre el, tatăl său, Charles, și fratele său, Prințul William.

meghan harry netflix

Reticența Ducilor de Sussex de a lansa seria pe Netflix luna viitoare este legată și de moartea recentă a Reginei Elisabeta a II-a, iar declarațiilor lor denigratoarea la adresa Regelui Charles al III-lea, la adresa Camillei, regina consoartă, și la adresa Prințului și Prințesei de Wales, William si Kate, ar fi prea brurale în acest context.

Meghan a și declarat într-un interviu acordat recent că povestea lor este spusă prin ochii unui regizor angajat special să faca acest lucru și a încercat să se detașeze, pe cât posibil, de responsabilitatea faptelor și lucrurilor care vor fi prezentate în această serie-documentar. ”Am lăsat povestea noastră în mâinile unui regizor, acest lucru însemnând că lucrurile vor fi redate prin prisma altcuiva”.

O altă sursă citată de presa americana ar fi spus că ”Încă se discută mult pe seama lansării documentarului pe Netflix. Am auzit că Harry și Meghan vor ca seria să fie amânatăa până la anul, vor să treneze lucrurile”, mai ales că platforma de streaming este cea care a realizat și difuzează și serialul The Crown, în care familia regală britanică nu este pusă tocmai în cea mai bună lumină, fapt ce a atras multe critici.

Foto: Hepta

Related Posts

Filosofia de viață și de frumusețe a lui Anne Hathaway

Anne Hathaway este una dintre cele mai apreciate actrițe de la Hollywood. La 40 de ani, vedeta a…

Colecția de artă a lui Gérard Depardieu, scoasă la licitație

În septembrie, aproape 250 de lucrări (sculpturi, picturi și desene) din colecția de artă a lui Gérard Depardieu…

Cindy Crawford povestește cum a schimbat-o mariajul cu Richard Gere

Cindy Crawford (57 de ani) s-a căsătorit cu Richard Gere (74 de ani) la vârsta de doar 22…

Power Couples – Regele Charles și Camilla, alături de Emmanuel și Brigitte Macron

Regele Charles III, alături de Regina Camilla, se află zilele acestea într-o vizită oficială în Franța, unde îl…

„Obiectivul ar trebui să fie găsirea unui echilibru în care designerii și AI-ul conclucrează”, spune Isabel Regino, Senior Brand Strategist & Marketing Manager

„AI nu este un substitut pentru creativitatea umană, imaginație și gândire critică” crede Isabel Regino, Senior Brand Strategist…

10 lucruri pe care nu le știai despre Sophia Loren (în afară de faptul că azi împlinește 89 de ani)

Câștigătoarea premiului Oscar, celebra actriță Sophia Loren a împlinit 89 de ani, astăzi, pe 20 septembrie. După lansarea,…

Jennifer Aniston: ”Arăt mai bine acum decât la 20 de ani!”

Jennifer Aniston a acordat un interviu despre rutina ei de fitness, pe care o compară cu cea din…

Shannen Doherty, Brenda din Beverly Hills, 90210, în lacrimi

O parte dintre vedetele serialului pentru adolescenți extrem de popular în anii ’90, Beverly Hills, 90210 s-au reunit…

Upgrade Education, consiliere educațională pentru elevii care vor să studieze la universități de top din străinătate (P)

Upgrade Education este o firma de consiliere educațională care oferă sprijin elevilor care își doresc să studieze la…

Irina Bossy Ghica: Anul acesta, Karpatia Horse Show aduce puncte de calificare la Jocurile Olimpice de la Paris din 2024.

Irina Bossy Ghica, stră-strănepoata lui Ion Ghica și a lui Gheorghe Grigore Cantacuzino, este moștenitoarea domeniului Cantacuzino de…