Monica Cismaru ∙ November 17, 2022 ∙ 3 min read

Se pare că mult-așteptatul documentar realizat pentru Netflix de Ducii de Sussex, Meghan și Harry, va fi lansat luna viitoare, în ciuda reticenței protagoniștilor.

Meghan și Harry, Ducii de Sussex, ar fi primit o sută de milioane de dolari pentru realizarea unui serii-documentar despre viața lor de când au părăsit familia regală britanică pe platforma de streaming. Se pare că producția va fi lansată luna viitoare, în ciuda faptului că autorii documentarului ar fi vrut să mai amâne data la care acesta este făcut public, din cauza reacțiilor negative pe care putea să le primească, mai ales din partea familiei regale britanice și a opiniei publice.

meghan harry netflix

Presa americană scrie că seria-documentar ar putea crea valuri în rândul opiniei publice și că ar scutura din temelii relația Ducilor cu familia regală britanică, și-așa puternic afectată de acțiunile de denigrare aduse de Meghan și de Harry în ultimii doi ani, de când s-au retras din regalitate. Pe deasupra, urmează să apară și cartea de memorii a Prințului Harry, intitulată ”Spare”, în care fiul Regelui Charles al III-lea ar face declarații incendiare despre relația sa cu familia regală și care ar arunca în aer orice șansa de reconciliere dintre el, tatăl său, Charles, și fratele său, Prințul William.

meghan harry netflix

Reticența Ducilor de Sussex de a lansa seria pe Netflix luna viitoare este legată și de moartea recentă a Reginei Elisabeta a II-a, iar declarațiilor lor denigratoarea la adresa Regelui Charles al III-lea, la adresa Camillei, regina consoartă, și la adresa Prințului și Prințesei de Wales, William si Kate, ar fi prea brurale în acest context.

Meghan a și declarat într-un interviu acordat recent că povestea lor este spusă prin ochii unui regizor angajat special să faca acest lucru și a încercat să se detașeze, pe cât posibil, de responsabilitatea faptelor și lucrurilor care vor fi prezentate în această serie-documentar. ”Am lăsat povestea noastră în mâinile unui regizor, acest lucru însemnând că lucrurile vor fi redate prin prisma altcuiva”.

O altă sursă citată de presa americana ar fi spus că ”Încă se discută mult pe seama lansării documentarului pe Netflix. Am auzit că Harry și Meghan vor ca seria să fie amânatăa până la anul, vor să treneze lucrurile”, mai ales că platforma de streaming este cea care a realizat și difuzează și serialul The Crown, în care familia regală britanică nu este pusă tocmai în cea mai bună lumină, fapt ce a atras multe critici.

Foto: Hepta

Related Posts

Cum arată casa de vacanță a lui Ellen Pompeo (Grey’s Anatomy) din Malibu

Ellen Pompeo, actrița care a interpretat timp de aproape 20 de ani personajul iconic Meredith Grey din serialuld…

Meghan Markle și Printul Harry își lansează trailerul documentarului lor de pe Netflix

Sincronizare perfectă, neintenționată sau un plan bine pus la punct de a umbri vizita Prinților de Wales în…

Viva Magenta, Viva 2023!

Viva Magenta este culoarea anului 2023: „o culoare exuberantă care promovează optimismul și bucuria”. Institutul Pantone a anunțat…

Cele mai întâlnite afecțiuni care îi aduc pe români la dermatolog

Deși există corelări între apariția anumitor simptome ale afecțiunilor și sezon, iar unele tipuri de tratament se pretează…

Emma Răducanu, decorată de Regele Charles al III-lea la Castelul Windsor

Jucătoarea de tenis de origine română a reuşit performanţa de-a aduce primul trofeu US Open pentru Marea Britanie,…

Ce filme și seriale noi vedem în decembrie pe platformele de streaming

Filme de Crăciun, sezoane noi din serialele noastre preferate, povești numai bune pentru serile de iarnă: iată care…

Ciocolată caldă în trei variante, rețete by Chef Adi Hădean

Ce poate fi mai plăcut în sezonul rece decât o cană de ciocolată caldă, servită pe canapeaua de…

Zi de bine, România! – De 1 Decembrie, la PRO TV

  PRO TV a pregătit un program special de 1 Decembrie. Cătălin Măruță, Lili Sandu, Shurubel și Bogdan…

Cel mai bine tăinuit secret de la Palat, despre Regina Elisabeta, a fost dezvăluit

Suveranul cu cea mai îndelungată domnie din istoria Marii Britanii, Regina Elisabeta a II-a, a încetat din viață…

Nicola Peltz, nora Victoriei Beckham, în rol de vedetă Playboy în fimul ”Welcome to Chippendales”

Nicola Peltz Beckham, nora Victoriei Beckham și soția lui Brooklyn Beckham, a primit rolul vieții ei (de până…