Monica Cismaru ∙ November 17, 2022 ∙ 3 min read

Se pare că mult-așteptatul documentar realizat pentru Netflix de Ducii de Sussex, Meghan și Harry, va fi lansat luna viitoare, în ciuda reticenței protagoniștilor.

Meghan și Harry, Ducii de Sussex, ar fi primit o sută de milioane de dolari pentru realizarea unui serii-documentar despre viața lor de când au părăsit familia regală britanică pe platforma de streaming. Se pare că producția va fi lansată luna viitoare, în ciuda faptului că autorii documentarului ar fi vrut să mai amâne data la care acesta este făcut public, din cauza reacțiilor negative pe care putea să le primească, mai ales din partea familiei regale britanice și a opiniei publice.

meghan harry netflix

Presa americană scrie că seria-documentar ar putea crea valuri în rândul opiniei publice și că ar scutura din temelii relația Ducilor cu familia regală britanică, și-așa puternic afectată de acțiunile de denigrare aduse de Meghan și de Harry în ultimii doi ani, de când s-au retras din regalitate. Pe deasupra, urmează să apară și cartea de memorii a Prințului Harry, intitulată ”Spare”, în care fiul Regelui Charles al III-lea ar face declarații incendiare despre relația sa cu familia regală și care ar arunca în aer orice șansa de reconciliere dintre el, tatăl său, Charles, și fratele său, Prințul William.

meghan harry netflix

Reticența Ducilor de Sussex de a lansa seria pe Netflix luna viitoare este legată și de moartea recentă a Reginei Elisabeta a II-a, iar declarațiilor lor denigratoarea la adresa Regelui Charles al III-lea, la adresa Camillei, regina consoartă, și la adresa Prințului și Prințesei de Wales, William si Kate, ar fi prea brurale în acest context.

Meghan a și declarat într-un interviu acordat recent că povestea lor este spusă prin ochii unui regizor angajat special să faca acest lucru și a încercat să se detașeze, pe cât posibil, de responsabilitatea faptelor și lucrurilor care vor fi prezentate în această serie-documentar. ”Am lăsat povestea noastră în mâinile unui regizor, acest lucru însemnând că lucrurile vor fi redate prin prisma altcuiva”.

O altă sursă citată de presa americana ar fi spus că ”Încă se discută mult pe seama lansării documentarului pe Netflix. Am auzit că Harry și Meghan vor ca seria să fie amânatăa până la anul, vor să treneze lucrurile”, mai ales că platforma de streaming este cea care a realizat și difuzează și serialul The Crown, în care familia regală britanică nu este pusă tocmai în cea mai bună lumină, fapt ce a atras multe critici.

Foto: Hepta

Related Posts

Blake Lively, apariție surprinzătoare la premiera „Deadpool & Wolverine”

Actrița a avut o apariție de senzație la premiera „Deadpool & Wolverine” din New York City. Soția lui…

Dua Lipa, pe cale să devină una dintre cele mai bogate celebrități din Marea Britanie

Cu un câștig de 1 milion de lire sterline pe săptămână, Dua Lipa este pe cale să devină…

Vedete la Jocurile Olimpice de la Paris (2024)

Salma Hayek, Snoop Dogg, Priyanka Chopra Jonas, Lady Gaga și Ryan Reynolds sunt doar câțiva dintre fanii olimpici…

Cele mai longevive cupluri de la Hollywood

În timp ce pentru majoritatea cuplurilor de la Hollywood, dragostea durează maxim trei ani, pentru câțiva norocoși iubirea…

Reddysh a.k.a Irina Simion, creatoare de conținut de gaming: „Am construit o comunitate internațională foarte frumoasă datorită pasiunii mele pentru gaming.”

Industria de jocuri video este în plin avânt, iar fetele se impun tot mai mult – în competițiile…

Alist Bazar. Noutățile săptămânii

Ca în fiecare săptămână, vă ținem la curent cu noutățile și lansările săptămânii! Iată ce ne-a atras atenția!…

Filmul Ca fetele se lansează în cinema, pe 15 septembrie

Pe 13 septembrie se lansează în cinematografele din toată țara filmul Ca fetele, o producție cu o distribuție…

Pepco & Better Cotton: produse din bumbac provenit din surse ecologice și sustenabile

Pepco, unul dintre cei mai mari value retailers din Europa, a devenit membru al programului Better Cotton în…

Jennifer Lopez, aniversare cu tematica ”Bridgerton”

Jennifer Lopez s-a hotărât să-și sărbătorească împlinirea a 55 de ani cu fast și a organizat o petrecere…

Vocea Irinei Rimes a răsunat la Tomorrowland, cel mai mare festival de muzică electronică din lume

Weekendul acesta, la Tomorrowland, festivalul care adună peste jumătate de milion de oameni la fiecare ediție, piesa “Dudadu”…