jennifer gates mireasa

Jennifer Gates (25 de ani) este primul născut al cuplului Bill și Melinda Gates, recent divorțați. Fiica unuia dintre ce mai bogați oameni din lume este viitor medic și s-a căsătorit în acest weekend, lângă New York, cu logodnicul ei, americanul de origine egipteană Nayel Nassar.

 

Nunta a avut loc la ferma cuplului din Westchester County, New York, și a fost planificată în amănunt de viitoarea mireasă, care a declarat pentru Vogue, publicația cu care a împărtășit toate amanuntele evenimentului, că nu a fost deloc ușor să pună la punct desfășurarea ceremoniei și a petrecrii. Jennifer Gates este foarte ocupată cu școala, fiind studentă în anul trei al Medicină, iar mirele a concurat la Olimpiadă, la calarie, reprezentând Egiptul, iar pandemia le-a dat și mai tare planurile peste cap.

jennifer gates mireasa

Rochia de mireasă a lui Jennifer Gates a fost creată de Vera Wang, designerul preferat al celebrităților pentru astfel de ocazii – ținuta a avut culoarea ivoire și a fost realizată din dantelă franțuzească și tulle italienesc; buchetul a fost realizat din flori albe delphinium. Mirele a purtat un smoking negru Armani, accesorizat cu mărgăritare la butonieră. Mireasa a angajat cei ami apreciați specialiști pentru decorurile florale și celelalte detalii, iar cel care i-a realizat machiajul de mireasă a fost make -up artistul lui Kim Kardashian, Mario Dedivanovic.

jennifer gates mireasa

Mirii s-au asigurat că toți invitații de la nuntă au fost vaccinați și că au fost testați înainte de eveniment. Ceremonia de nuntă a avut și o latură dedicată originilor orientale ale mirelui – așa anumita ceremonie Katb el Kitab, care a avut loc în vinerea de dinaintea evenimentului de sâmbătă.

jennifer gates mireasa

Tortul de nuntă a avut șase etaje și a fost realizat de Ladurée. Mirii nu au oferit numărul persoanelor invitate la nunta lor, dar au menționat că au fost înconjurați de familie și de prietenii cei mai apropiați.

Jennifer Gates și Nayel Nassar s-au cunoscut datorită competițiilor ecvestre la care au luat parte, ambii fiind sportivi de performanță în această disciplină. Ambii sunt absolvenți Stanford și au participat împreună la competițiile internaționale de călărie până în 2019, când Jennifer a intrat la Medicină. Logodna lor a avut loc în ianuarie 2020, când Nayel a cerut-o în căsătorie pe Jennifer pe pârtia ei preferată de schi.

jennifer gates mireasa

 

Nayel Nassar, ginerele lui Bill Gates, s-a născut la Chicago, din părinți egipteni, dar a fost crescut în Kuweit. Părinții lui sunt oameni de afaceri de succes și dețin compania Diwan Interiors International. În prezent, Nassar se situează pe locul 44 în clasamentul mondial la călărie, proba de sărituri, și a participat la prima sa Olimpiadă anul acesta, la Tokyo, pentru Egipt. Nayel a creat și aplicație Jumpr, dedicată competițiilor de călărie.

 

Foto: Vogue/ Allan Zepeda

Related Posts