Monica Cismaru ∙ October 19, 2021 ∙ 3 min read

jennifer gates mireasa

Jennifer Gates (25 de ani) este primul născut al cuplului Bill și Melinda Gates, recent divorțați. Fiica unuia dintre ce mai bogați oameni din lume este viitor medic și s-a căsătorit în acest weekend, lângă New York, cu logodnicul ei, americanul de origine egipteană Nayel Nassar.

 

Nunta a avut loc la ferma cuplului din Westchester County, New York, și a fost planificată în amănunt de viitoarea mireasă, care a declarat pentru Vogue, publicația cu care a împărtășit toate amanuntele evenimentului, că nu a fost deloc ușor să pună la punct desfășurarea ceremoniei și a petrecrii. Jennifer Gates este foarte ocupată cu școala, fiind studentă în anul trei al Medicină, iar mirele a concurat la Olimpiadă, la calarie, reprezentând Egiptul, iar pandemia le-a dat și mai tare planurile peste cap.

jennifer gates mireasa

Rochia de mireasă a lui Jennifer Gates a fost creată de Vera Wang, designerul preferat al celebrităților pentru astfel de ocazii – ținuta a avut culoarea ivoire și a fost realizată din dantelă franțuzească și tulle italienesc; buchetul a fost realizat din flori albe delphinium. Mirele a purtat un smoking negru Armani, accesorizat cu mărgăritare la butonieră. Mireasa a angajat cei ami apreciați specialiști pentru decorurile florale și celelalte detalii, iar cel care i-a realizat machiajul de mireasă a fost make -up artistul lui Kim Kardashian, Mario Dedivanovic.

jennifer gates mireasa

Mirii s-au asigurat că toți invitații de la nuntă au fost vaccinați și că au fost testați înainte de eveniment. Ceremonia de nuntă a avut și o latură dedicată originilor orientale ale mirelui – așa anumita ceremonie Katb el Kitab, care a avut loc în vinerea de dinaintea evenimentului de sâmbătă.

jennifer gates mireasa

Tortul de nuntă a avut șase etaje și a fost realizat de Ladurée. Mirii nu au oferit numărul persoanelor invitate la nunta lor, dar au menționat că au fost înconjurați de familie și de prietenii cei mai apropiați.

Jennifer Gates și Nayel Nassar s-au cunoscut datorită competițiilor ecvestre la care au luat parte, ambii fiind sportivi de performanță în această disciplină. Ambii sunt absolvenți Stanford și au participat împreună la competițiile internaționale de călărie până în 2019, când Jennifer a intrat la Medicină. Logodna lor a avut loc în ianuarie 2020, când Nayel a cerut-o în căsătorie pe Jennifer pe pârtia ei preferată de schi.

jennifer gates mireasa

 

Nayel Nassar, ginerele lui Bill Gates, s-a născut la Chicago, din părinți egipteni, dar a fost crescut în Kuweit. Părinții lui sunt oameni de afaceri de succes și dețin compania Diwan Interiors International. În prezent, Nassar se situează pe locul 44 în clasamentul mondial la călărie, proba de sărituri, și a participat la prima sa Olimpiadă anul acesta, la Tokyo, pentru Egipt. Nayel a creat și aplicație Jumpr, dedicată competițiilor de călărie.

 

Foto: Vogue/ Allan Zepeda

Related Posts

Actrița Anne Heche a fost declarată decedată în mod oficial

Actrița Anne Heche, în vârstă de 53 de ani, se află în moarte cerebrală și, conform legilor din…

Frigărui picante la grătar. Recomandarea lui Chef Adi Hădean

Adrian Hădean ne propune să încercăm frigărui picante, servite în lipie de casă, cu sos de usturoi și…

Bucharest International Dance Film Festival la a VIII-a ediție: 8 – 11 septembrie 2022

În perioada 8 – 11 septembrie, Bucharest International Dance Film Festival (BIDFF) revine pentru a VIII-a ediție cu…

Johnny Depp devine Ludovic al XV-lea în producția ”Jeanne du Barry”

Johnny Depp (59 de ani) începe să-și revină încet și sigur după scandalul divorțului de Aber Heard din…

Paul Negoescu (O lună în Thailanda, Două lozuri, Povestea unui pierde-vară) revine cu un nou film: Oameni de treabă/ Men of Deeds

Oameni de treabă/ Men of Deeds, al patrulea lungmetraj semnat de Paul Negoescu, are premiera mondială în cadrul…

Cu cine a înlocuit-o pe Shakira Gerard Piqué

La două luni de la despărțirea de Shakira (45 de ani), mama celor doi copii ai lor, fotbalistul…

Eva Longoria va interpreta rolul principal într-un nou serial

Eva Longoria revine într-un nou serial produs de Apple TV+, intitulat Land of Women, inspirat de romanul best-seller…

5 trucuri de care ar trebui să ținem seama pentru a fi în formă

Slăbește în mod sănătos, fără dietă, urmând câteva sfaturi recomandate de specialiștii din domeniu. Pe lângă mișcare în…

All White Party – A List Magazine, magie albă!

Revenim cu noi imagini de la cea de-a doua petrecere organizată de A List Magazine la Cluj-Napoca, în…

E scris în stele, zodia A List înseamnă distracție!

V-am mai spus și se poate observa și cu ochiul liber că ne place să ne distrăm alături…