Mario Dedivanovic, make-up artistul lui Kim Kardashian, își lansează propria lui linie de cosmetice

mario dedivanovic kim kardashian

Mario Dedivanovic (36 de ani) a devenit unul dintre cei mai cunoscuți make- up artiști din lume odată ce a început colaborarea cu Kim Kardashian. Acum, Mario merge mai departe și își lansează propria lui linie de farduri, Makeup By Mario.

Mario Dedivanovic este responsabil de lookul fără cusur afișat de fiecare dată de Kim Kardashian, vedeta care stabilește trendurile în modă și în beauty de ani de zile, alături de surorile ei. Make-up artistul a decis să facă un pas înainte și să-și creeze propria lui linie de machiaj. Astfel, a lansat o gamă de farduri de pleoape și creioane de ochi în culori inspirate de cele ale oraganelor umane, după cum declară însuși semnatarul, deoarece acesta ar fi secretul de a obține nuanțe universale, care să i se potrivească oricui, iar în viitorul apropiat, Mario Dedivanovic intenționează să adauge și mai multe produse colecției sale. Mario nu este la prima astfel de experiență în industria cosmeticelor. În urmă cu aproape un an, acesta a lansat alături de muza și de protectoarea lui, Kim Kardashian, o linie de make-up – KKW Beauty.

makeup by mario

makeup by mario

Noile produse din gama Makeup By Mario se vor găsi pe piață începând cu 1 octombrie, data la care profesionistul împlinește 20 de ani de experiență în domeniu. Prețul cosmeticelor sale se va situa între 14 și 48 de dolari și vor fi vândute pe site-ul propriu sau în Sephora. Make-up artistul declară că linia sa de cosmetice este una de calitate profesională, dar ușor de folosit de către orice femeie și că și-a pus la bătaie expertiza obținută în ani de zile pentru a ajunge la performanța de a crea produse care să ofere rezultate profesionale, chiar dacă acestea sunt folosite și de amatori.

makeup by mario

makeup by mario

Cea mai mare dorință este ca această colecție să inspire la joacă și la experimentare cu machiajul, ca fiecare produs să te inspire în a crea un make-up reușit și să ajute la dezvoltarea tehnicilor de aplicare a machiajului”, adaugă Mario, care și-a pus la bătaie toate economiile în crearea acestui brand.

Foto: Instagram, Makeup By Mario