Monica Cismaru ∙ December 9, 2021 ∙ 2 min read

Jennifer Aniston (52 de ani) a acordat un amplu interviu publicației Hollywood Reporter în care a făcut mai multe destăinuri despre viața ei, cu bune și cu rele.

Jennifer Aniston (52 de ani) a acordat un amplu interviu publicației Hollywood Reporter în care a făcut mai multe destăinuri despre viața ei, cu bune și cu rele: vedeta a vorbit despre faptul că nu are copii și despre felul în care lumea a judecat-o întotdeauna din cauza acestui aspect, dar a amintit și despre relația tensionată cu mama ei.

Jennifer Aniston a fost căsătorită de două ori – cu Brad Pitt și cu Justin Theroux și nu a avut niciodată copii, subiect amplu dezbatut în presă de când actrița a devenit o vedetă de categoria A.

”Obișnuiam să iau totul personal, zvonurile despre sarcini și gurile rele care mă acuzau că am ales cariera în detrimentul copiilor. Nimeni nu avea idee ce se întâmplă în viața mea personală, ce istoric medical am, de ce nu pot avea copii. Nimeni nu știa nimic”, a spus Jennifer și a subliniat că toate aceste discuții n-au făcut decât s-o rănească. Actrița și-a comparat situația cu cea a lui Dolly Parton, care nu s-a lăsat definită niciodată nici de bărbații din viața ei și nici de lipsa sau de prezența copiilor.

”Pe ea n-a încercat nimeni s-o pună în acest tablou familial. Bărbații se pot căsători ori de câte ori vor, pot să se însoare cu femei mai tinere, dar femeile n-au voie să facă asta.”

Jennifer Aniston a subliniat și importanța păstrării misterului în jurul imaginii unei vedete, deoarece acest lucru menține viu interesul publicului.

Jennifer Aniston a adus în discuție și relația cu mama ei, care n-a fost niciodată una strânsă, din contră. Jennifer spune că mama ei s-a victimizat dintotdeauna pe parcursul vieții. ”Am știut dintotdeauna că nu vreau să fiu ca mama mea. A fost un exemplu toxic pentru mine”, a mai menționat vedeta, care își lansează sezonul doi al serialului The Morning Show (Apple +), în care joacă alături de Reese Witherspoon.

Foto: Hollywood Reporter

Related Posts

Prăjitură persană, rețetă recomandată de Chef Adi Hădean

Prăjitura persană sau povestea despre cum o fată simplă a reușit să cucerească inima unui prinț. Da, e…

Cum se menține în formă Brooke Shields, la aproape 60 de ani

Cunoscută publicului mai ales cu rolul său din ”Laguna Albastră”, actrița reușește să-și păstreze frumusețea naturală și la…

Când se va lansa sezonul 3 din ”And Just Like That…”?

Serialul ”And Just Like That…”, continuarea Sex and the City, revine cu cel de-al treilea sezon pe HBO…

MINA prezintă „Dinozaurii – O călătorie imersivă în Lumea Preistorică”

MINA, muzeul de artă imersivă din România, lansează din 16 Mai un nou spectacol educațional: „Dinozaurii – O călătorie imersivă în…

Ce citim în luna mai? Descoperă 4 dintre cele mai interesante apariții editoriale!

Luna mai a adus în librării apariții editoriale de top, volume de ficțiune și nonficțiune care au toate…

Alist Bazar. Noutățile săptămânii

Ca în fiecare săptămână, vă ținem la curent cu noutățile și cele mai interesante lansări. Iată ce ne-a…

„Colecționarii sunt la fel de interesanți precum artiștii. Toți au particularități și plăceri secrete” spun fondatoarele târgului de artă contemporană Rad Art Fair

Zeci de galerii, un parc de sculpturi și mii de vizitatori îndrăgostiți de artă; așa s-ar putea defini…

Beyoncé și Blue Ivy, mamă și fiică în sequel-ul Lion King

Beyoncé (42 de ani) și fiica ei, Blue Ivy (12 ani), își vor folosi vocile împreună în sequel-ul…

Jennifer Lopez: ”Sunt în cea mai bună formă fizică de până acum”

Jennifer Lopez (54 de ani) nu-și oferă nicio clipă de răgaz. Vedeta urmează să apară într-un nou film…

Kate Moss are o relație nepotul lui Bob Marley

La 50 de ani, Kate Moss își trăiește viața din plin. Supermodelul a împlinit în luna ianuarie 50…