Monica Cismaru ∙ December 9, 2021 ∙ 2 min read

Jennifer Aniston (52 de ani) a acordat un amplu interviu publicației Hollywood Reporter în care a făcut mai multe destăinuri despre viața ei, cu bune și cu rele.

Jennifer Aniston (52 de ani) a acordat un amplu interviu publicației Hollywood Reporter în care a făcut mai multe destăinuri despre viața ei, cu bune și cu rele: vedeta a vorbit despre faptul că nu are copii și despre felul în care lumea a judecat-o întotdeauna din cauza acestui aspect, dar a amintit și despre relația tensionată cu mama ei.

Jennifer Aniston a fost căsătorită de două ori – cu Brad Pitt și cu Justin Theroux și nu a avut niciodată copii, subiect amplu dezbatut în presă de când actrița a devenit o vedetă de categoria A.

”Obișnuiam să iau totul personal, zvonurile despre sarcini și gurile rele care mă acuzau că am ales cariera în detrimentul copiilor. Nimeni nu avea idee ce se întâmplă în viața mea personală, ce istoric medical am, de ce nu pot avea copii. Nimeni nu știa nimic”, a spus Jennifer și a subliniat că toate aceste discuții n-au făcut decât s-o rănească. Actrița și-a comparat situația cu cea a lui Dolly Parton, care nu s-a lăsat definită niciodată nici de bărbații din viața ei și nici de lipsa sau de prezența copiilor.

”Pe ea n-a încercat nimeni s-o pună în acest tablou familial. Bărbații se pot căsători ori de câte ori vor, pot să se însoare cu femei mai tinere, dar femeile n-au voie să facă asta.”

Jennifer Aniston a subliniat și importanța păstrării misterului în jurul imaginii unei vedete, deoarece acest lucru menține viu interesul publicului.

Jennifer Aniston a adus în discuție și relația cu mama ei, care n-a fost niciodată una strânsă, din contră. Jennifer spune că mama ei s-a victimizat dintotdeauna pe parcursul vieții. ”Am știut dintotdeauna că nu vreau să fiu ca mama mea. A fost un exemplu toxic pentru mine”, a mai menționat vedeta, care își lansează sezonul doi al serialului The Morning Show (Apple +), în care joacă alături de Reese Witherspoon.

Foto: Hollywood Reporter

Related Posts

Dr Constantin Stan ne aduce noutățile sezonului în medicina estetică

Dr Constantin Stan, fondatorul grupului de clinici Cronos Med, ne aduce noutățile sezonului în medicina estetică, ne spune…

Alex Calangiu, actor: ”Îmi luasem cu totul gândul de a mai face vreodată film”

Alex Calangiu interpretează rolul principal în filmul ”Libertate”, regizat de Tudor Giurgiu, și este actor la Teatrul Național…

Penélope Cruz va fi protagonista noii ecranizări a unui roman semnat de Elena Ferrante- I giorni dell’abbandono

I giorni dell’abbandono – The Days of Abandonment, romanul semnat de Elena Ferrante, este noua carte a celebrei…

Ioana Gorgăneanu (Vice President, Head of Marketing & Communication Southeast, Mastercard): „Consumatorii sunt mai determinați să trăiască în prezent”

În calitate de lider de echipă, Ioana Gorgăneanu, Vice President, Head of Marketing & Communication Southeast, Mastercard, are…

Alist At Sea – Jurnal de vacanță, Ziua II – Valencia

Să-ți începi dimineața privind marea albastră, cu liniștea și nemărginirea ei pare ceva de vis. Dar visul devine…

Visezi la un somn perfect? Iată cum ar trebui să arate rutina de seară și de odihnă

La fel de important ca rutina de seară e patul în care ne odihnim noaptea. O rutină de…

Kylie Minogue, despre statutul de femeie singură și despre ce înseamnă să fii sexy la 50+ ani

Kylie Minogue, vedeta australiană în vârstă de 55 de ani, spune că s-a săturat ca lumea s-o chestioneze…

Descoperă eleganța diamantelor din colecția Pure Diamonds by TEILOR, iar Mastercard îți răsplătește alegerile premium!

Povestea TEILOR a început în urmă cu 25 de ani, pe strada cu același nume. Astăzi, bijuteriile TEILOR…

Horoscopul săptămânii 25 septembrie – 1 octombrie 2023

Astrologul Anca Stoica vine cu detalii despre fiecare zodie în parte. Iată ce ne rezervă astrele în săptămâna…

Gustul original al muzicii bune & al experiențelor pe măsură alături de Beck’s

UNLOCK Y0UR EXPERIENCES alături de Beck’s: de 20 de ani în România, de 150 de ani în toată…