Jennifer Aniston (52 de ani) a acordat un amplu interviu publicației Hollywood Reporter în care a făcut mai multe destăinuri despre viața ei, cu bune și cu rele.

Jennifer Aniston (52 de ani) a acordat un amplu interviu publicației Hollywood Reporter în care a făcut mai multe destăinuri despre viața ei, cu bune și cu rele: vedeta a vorbit despre faptul că nu are copii și despre felul în care lumea a judecat-o întotdeauna din cauza acestui aspect, dar a amintit și despre relația tensionată cu mama ei.

Jennifer Aniston a fost căsătorită de două ori – cu Brad Pitt și cu Justin Theroux și nu a avut niciodată copii, subiect amplu dezbatut în presă de când actrița a devenit o vedetă de categoria A.

”Obișnuiam să iau totul personal, zvonurile despre sarcini și gurile rele care mă acuzau că am ales cariera în detrimentul copiilor. Nimeni nu avea idee ce se întâmplă în viața mea personală, ce istoric medical am, de ce nu pot avea copii. Nimeni nu știa nimic”, a spus Jennifer și a subliniat că toate aceste discuții n-au făcut decât s-o rănească. Actrița și-a comparat situația cu cea a lui Dolly Parton, care nu s-a lăsat definită niciodată nici de bărbații din viața ei și nici de lipsa sau de prezența copiilor.

”Pe ea n-a încercat nimeni s-o pună în acest tablou familial. Bărbații se pot căsători ori de câte ori vor, pot să se însoare cu femei mai tinere, dar femeile n-au voie să facă asta.”

Jennifer Aniston a subliniat și importanța păstrării misterului în jurul imaginii unei vedete, deoarece acest lucru menține viu interesul publicului.

Jennifer Aniston a adus în discuție și relația cu mama ei, care n-a fost niciodată una strânsă, din contră. Jennifer spune că mama ei s-a victimizat dintotdeauna pe parcursul vieții. ”Am știut dintotdeauna că nu vreau să fiu ca mama mea. A fost un exemplu toxic pentru mine”, a mai menționat vedeta, care își lansează sezonul doi al serialului The Morning Show (Apple +), în care joacă alături de Reese Witherspoon.

Foto: Hollywood Reporter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts