Conform unor surse citate de Daily Star, actrița în vârstă de 52 de ani și colegul de breaslă, în vârstă de 54 de ani, cunoscuți pentru rolurile lui Rachel Green și Ross Geller, par mai apropiați ca niciodată.

În timpul Reuniunii Friends, cei doi au recunoscut că au fost îndrăgostiți unul de celălalt, dar că niciodată nu au format un cuplu, pentru că nu au fost singuri în aceeași perioadă.

“Au început să își scrie, iar luna trecută David a zburat de la New York să o vadă pe Jen în LA”, a continuat sursa pentru publicația mai sus citată.

O sursă a declarat pentru Closer că cei doi s-au întâlnit în secret de încă de la cea de-a 25-a aniversare a serialului.

„După reuniune, a devenit clar că rememorarea trecutului a stârnit sentimente pentru amândoi și că acea chimie care ar fi trebuit să nu mai existe era încă acolo”, a relatat un martor.

Dar, spre dezamăgirea fanilor, un reprezentant al actorului a clarificat situația, dezvăluind pentru publicația The Sun UK că zvonurile conform cărora David și Jennifer ar forma un cuplu „nu sunt adevărate”. În timpul episodului special Friends, cei doi au vorbit despre relația lor, mărturisind că în trecut au avut sentimente unul pentru celălalt, însă că nu au format niciodată un cuplu.

În ultima perioadă, Jennifer Aniston a fost văzută în mai multe rânduri în compania fostului soț al lui Halle Berry, Gabriel Aubry.

Related Posts